Abdülkadir Selvi paylaştı: Bakan Soylu'dan Cudi'de festival sözü

PKK terör örgütüne karşı operasyonların tüm kararlılığıyla sürdüğünü belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dönem sadece adı terör ile anılan Şırnak ilimizdeki Cudi dağını işaret ederek "İnşallah eylülde Cudi’de festival yapacağız" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 18.05.2020 16:05 GÜNCELLEME 18.05.2020 16:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "İnşallah eylülde Cudi’de festival yapacağız" dediğini aktardı.

 

 

Selvi'nin yazısına göre Soylu, “Cudi’de Hazret-i Nuh’un gemisinin olduğu Sefine diye bir alan var. Her yıl oralara gidilir, namazlar kılınır, dua edilirdi. Allah nasip ederse Sefine’ye eylülde çıkacağız. Bu yıl söz vermiştik festival yapacağız diye. Festivali yapacağız. Bir de Ağrı Dağı’na yürüyüşlerin açılması düşüncemiz var. Onun için biraz daha terörle mücadeleye asılacağız” ifadesini kullandı.

 

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • Abdulbaki Konya 3 yıl önce Şikayet Et
    Cesur ve soylu devlet adami Rabbim size uzun omurler versin Reis ve siz Rabbimin bizlere lutfudur başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Akıncı Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    ADAM GİBİ ADAMSIN sayın Süleyman SOYLU Mu MİLLET seni bu yüzden bırakmadı REİSİMİN herzaman SAĞ kolu oldun RABBİM CC HERDAİM YAAAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
    Cevapla
  • Murat TÜFENKÇİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana kanımız soylu bakanım Allah güç kuvvet versin
    Cevapla
  • GÖRELE... 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah günün birinde kandilde de olur olacak da evvel Allah Allah bizimle beraber
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor