İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İlçe Başkanı Özçağdaş'ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflayıp gözetlediğini itiraf ettiği halde bugün çıktığı programda çelişkili cevaplar verdi.

Bir televizyon kanalında gündeme dair değerlendirmeleri alınan İmamoğlu'na İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin gözetlenmesi soruldu.

ÇİRKİN OLAYIN ORTAĞI OLDU

Gözetlemeye "doğru bulmuyorum" dese de verdiği cevap İmamoğlu'nun çirkin olayın talimatını veren CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte çalıştığını itiraf eder nitelikteydi.

İHBAR YOK, KUMPAS VAR

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun açıkça söylediği “Partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir, yine gidecektir” ifadesine rağmen İmamoğlu yalanda ısrar ederek “Burada İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak İBB ne yapmış ben ona bakarım. Biz İBB olarak oraya ekibimiz yolladık, çünkü bir ihbar aldık” dedi.

KELİME OYUNUYLA ÖRTMEYE ÇALIŞTI

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’nun röntgencilik itirafına rağmen İmamoğlu, skandalı hem yalanladı hem de kelime oyunuyla; “gözetleme” değil “gözlem” diyerek yumuşatmaya çalıştı. İmamoğlu “Bu konuda bir gözetleme olmadığını ve oraya gidip bir fotoğraf çekme girişiminde de bulunmadığını ve sadece bir kaçak inşaat olup olmadığı konusunda bir gözlem yapmaya gittiğini bana ilçe başkanı iletti” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 76 Yorum Var
  • yusuf 22.05.2020 20:34
    Yasa var kanun varken her işin sonu belli ve hayirli olur inşallah.
  • Talat 22.05.2020 16:52
    Ağzından yalan akıyo
  • volkan 22.05.2020 15:57
    imamoğlu hikaye anlatma bize biz sizi seni yi biliyoruz yalanlama kelime oyunu yapma bu millet sana ve senin gibilere inanmıyor
  • selocan 22.05.2020 15:52
    ben söylüyorum bunlar arkasından konuşuyor agızları kapalı
  • Ali Sarıed 22.05.2020 15:47
    Hiç bir parti il yada ilçe başkanının.görevi gözetlemek değildir. Belediye fen isleri memurunu gönderirsin onlar kontrol eder. Burada başka amaçlar var, ya Fahrettin Altun un evini terör örgütüne hedef göstermek, yada bir ara darbe söylentisi vardı bir ara. Topluma starejik kişilerin evlerinin resimlerini paylaşıp hedef gösterme olabilir
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek