Savcı Sayan’dan, Öztrak’ın iftirasına tokat gibi cevap!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın Ağrı’da yerel seçimlerde cami minarelerinden ‘Dombra’ şarkısı çalındığına yönelik iftirasına cevap verdi.

Savcı Sayan’dan, Öztrak’ın iftirasına tokat gibi cevap!
Savcı Sayan’dan, Öztrak’ın iftirasına tokat gibi cevap!
GİRİŞ 22.05.2020 21:13 GÜNCELLEME 22.05.2020 21:13
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztark, İzmir’de cami hoparlöründe ‘Çav Bella’ çalınmasını skandal bir şekilde savunmaya kalktı.

Öztrak, "Ağrı’da cami minarelerinden sarayın seçim müziği ‘Dombra’ çalınmıştır. Soruyorum o zaman bu bakanlar, bu Meclis Başkanı neredeydi” iftirasını tekrar gündeme getirerek İzmir'deki skandalı savundu. 

"SİZİN TROLLER BU YALANI UYDURDU"

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın iddialarına sert tepki göstererek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Öztrak bugün yapmış olduğunuz açıklamada Ağrı’da camilerde Dombra müziğinin çalındığını söylemişsiniz. Seçim otobüsü caminin yanından geçerken oluşan görüntüyü art niyetli bazı kişiler montajlayıp servis etmişlerdi. Asla böyle bir şey yok. Lütfen düzeltelim. Muhalefet genel başkanı trolliğe soyunup bir ile iftira atıyor. Ağrı’da hiçbir camide Dombra müziği çalınmamıştır. Seçim otobüsü caminin yanında geçerken çıkan sesi sizin troller camiden çalındı yalanını uydurdular o gün bütün detayları ile yalan olduğunu ispatladık."

YORUMLAR 39
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP den bir .... olmaz. Aynı çöplükte eşinmeye devam etsinler.
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağrının gururu sayın Savcı Sayan onlar anca yalan iftira dedikodu üretirler sen ağrıya hizmete devam Rabbim işlerine kolaylık versin utandırmasın âmin
    Cevapla
  • Ilhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp iyice şaşırdı adamların işi gücü yalan dolan her kafadan bir ses geliyor.bence chp ismi değişmeli yalan halk partisi olmalı
    Cevapla
  • mesut cem 3 yıl önce Şikayet Et
    chp nin işi yalan yalan. pes, yalan söylemeden duramıyorlar.
    Cevapla
  • yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Çav Bella' yı yapanları savunmak için rezil olmuş CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak . Çav bella seviyesizliğinin , saygızsızlığının, kışkırtmacılığının savunulacak bir tarafı asla olamaz . Tabi bunu bu CHP kafası anlayamaz .Çünkü adamların sinyalleri farkllı yerden geliyor .Her fırsatta fikir özgürlüğü ve İnsan hakları ve özgürlüğünden bahsederler fakat bunu sadece kendisi gibi düşünenler için dile getirirler . kendileri gibi düşünmeyenlere gelince ise gerçek yüzleri olan faşizmi çok rahat fark edebilirsiniz bunlarda .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti
Baykar'ın iptal edilen projesi: Malazgirt! Bakın nasıl takoz olmuşlar...