Erdoğan talimat verdi, teşkilat sahaya iniyor

Koronavirüsle mücadelede normalleşme sürecine ilişkin tedbirler yavaş yavaş hayata geçirilirken; AK Parti de kendi içinde normalleşmenin adımlarını atmaya başlıyor.

Erdoğan talimat verdi, teşkilat sahaya iniyor
Erdoğan talimat verdi, teşkilat sahaya iniyor
GİRİŞ 27.05.2020 07:33 GÜNCELLEME 27.05.2020 07:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilat üyeleriyle bir araya geldiği toplantılarda “Size güveniyorum. Çalışmalarınıza devam edin. Sahaya inin ve işi sıkı tutun” dediği öğrenildi.

YENİ GÖNÜL SEFERBERLİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz” açıklamasının detayları da belli oldu. Milletvekilleri başta olmak üzere teşkilat bugünden itibaren sahaya inecek. Köylere kadar gidecek olan teşkilat, vatandaşın pandemi sürecinde derdini dinleyecek. Vatandaşın ihtiyaçları sorulup, ihtiyaçların karşılanması için gerekli adımlar atılacak. Teşkilat gerektiği zaman maske dağıtımı da yapacak.

Toplantıda koronavirüs sebebiyle ertelenen kongreler de gündeme geldi. Hazırlanan takvime göre, yarım kalan ilçe kongrelerinin temmuzda, il kongrelerinin de ağustos sonu eylül başı gibi yapılması öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki hafta Ankara’daki mesaisine başlaması planlanıyor. Bu kapsamda Genel Merkez’de ateş ölçümü ve giriş çıkışlarda termal kamera sistemi gibi güvenlik tedbirlerinin yanı sıra bu hafta tüm personele koronavirüs testi yapılmaya başlandı.

TÜRKİYE

YORUMLAR 10
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım; teşkilatınıza(belediye başkanları dahil)benim duymak istemediklerimi bana doğruca söyleyin benden gizlemeyin diye talimat verin.
    Cevapla
  • Mahmut 47 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım hastanelerde geçici işçi kadro istiyoruz saygilarimla
    Cevapla
  • ali yazıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Akp yaptıkların güzel bir lisanla anlatmalı resimlerle videolarla farklı etkinliklerle,şehirler ülke adalet basın özgürlükler ne varsa güzelce anlatılmalı Akp den önce ve akp döneminde neler nasıl değişti,Bu günün geçliği yoklukları kıtlıkları kuyrukları haksızlıkları bilmiyor,İstanbula bir çvi çakmayan ekrem bey hlici temizliyoruz propogandası yapabiliyor biz İstanbulun çöplerini temizledik gibi bir şey bu Zaten rutin bir temizlik gerekirsanki sıfırdan eser yapmışlar gibi sokağı süpürseler brayı biz yaptık diyeceklerç.
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam getirin!
    Cevapla
  • ton 3 yıl önce Şikayet Et
    derelere çaylara beton dökmeyin suyun toprakla irtibatını kesmeyin, drelerin çayların üstünü örtüp bina dikmeyin, derelere çaylara göllere akan atıklar için tesisler kurun ayrı bir kanal sistemi döşeyin, ülkenin suyunu kirletenlerle etkili kalıcı mücadele edin denetleyin, suların ı etrafına bina yapmayın park yapın. Ak parti bunu başarırsa ve bunu anlatırsa oyu çok artar. İçinden su akan parklar yapın. Doğal çayları dereleri kurtarın etrafını park yapın. betona gömmeyin suyu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı