İletişim Başkanı Altun: Temiz siyaseti savunan biziz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyada tepki çeken bir paylaşımın bir kesime mal edilmeye çalışıldığını kaydederek tepki gösterdi. Altun, "Hamdolsun, temiz siyaseti, temiz toplumu savunan biziz" ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Altun: Temiz siyaseti savunan biziz
İletişim Başkanı Altun: Temiz siyaseti savunan biziz
GİRİŞ 14.06.2020 14:52 GÜNCELLEME 14.06.2020 14:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyada tepki çeken bir paylaşımın bir kesime mal edilmeye çalışıldığını kaydederek tepki gösterdi. Altun'un açıklaması şöyle:

Sosyal medya mecralarında her gün sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine, çalışma arkadaşlarına hakaret edenler bugün adı sanı belli olmayan bir müptezelin terbiyesizliğini bir kesime mal etmeye çalışıyorlar. Oysa ki hakikati ve ahlaklı davranmayı her alanda savunanlar bizleriz.

Terör örgütlerine sırtını dayayanları mağdur pozisyona iten bu ahlaksızların kimler oldukları ve neye hizmet ettikleri milletimizin malumudur. Bu noktada kimsenin kendine ahlaki üstünlük atfetmesinin ya da aşağılık kompleksine girmesinin bir anlamı yoktur. Gerçekler ortadadır.

Kimse hakaret etmesin, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye en çok mücadele eden de biziz. Çünkü adı, sanı ve makamı belli olan kimi muhalefet partililerin küfür ve hakaretlerine yıllardır en çok maruz kalmış olan da biziz. Hamdolsun, temiz siyaseti, temiz toplumu savunan biziz!

Demirtaş ve eşine yönelik paylaşıma ilişkin gözaltı kararı

YORUMLAR 1
  • Samimiyet 3 yıl önce Şikayet Et
    Temiz siyaset için oyumuz Babacan veya Davutogluna İnşaallah......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak