AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP'li Aytuğ Atıcı'nın sokakları karıştırma çağrısına sert yanıt verdi.

CHP’li Aytuğ Atıcı'nın bir TV kanalının canlı yayınında sarf ettiği "Bizim CHP olarak Türkiye’yi örgütlememiz lazım bu örgütlenmenin yolu da sokaktan geçmek zorundadır, Biz iktidarın çöküşünü bekleyemeyiz" sözleri tepki çekti.

CHP’li Aytuğ Atıcı’nın sokakları karıştırma çağrısına Ak Partili Hamza Dağ’dan sert yanıt geldi. Dağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "CHP’de bir süredir dikkat çekmeye çalıştığımız darbe ve sokağı işaret eden söylemler, kendini daha somut ve tevil götürmez şekilde göstermeye başladı. Açık açık savaş meydanlarından ve sokak üzerinden devrim yapmaktan bahsediyorlar. Onların yolu bu, bizim ise demokrasi ve hukuk!"

Yorumlar 120 Yorum Var
  • Paol 13.07.2020 11:46
    Savcılarının geregini yerine getirsin hukukçu değilim ama kinusmasinin suç teşkil ettiği açıktır. Sokakta bu kişiliksizi görsem bir ton dayak her benden
  • SİVASSPORUM 13.07.2020 03:25
    Şanlı polisimiz, kahraman mehmetçiğimiz, imanımız ve kudretli başkanımızla bu canım ülkeyi çakallara bırakmayız evelAllah...
  • Capla hama 10.07.2020 14:30
    Demekki zulümler arşu alaya ulaşmış
  • Adv 10.07.2020 00:16
    Bunlar TV de beyaz yakalı teröristlerdir...CHP bir Türkiye partisi değildir...
  • a.colak 06.07.2020 18:02
    Bu chp hangi ulkenin partisi?Bunlara oy veren hangi ulkenin vatandasi?Yeryuzunde yok bunlar gibi,temelsiz bir insan turu,bu ulkeye biri ciksin desin ki,bu chp Ataturk den sonra ulkeye ne yapdi(heykel disinda).
Daha fazla yorum görüntüle