İmamoğlu'ndan 'yeni taksi teklifi' açıklaması!

İBB şehre ilave 5 bin taksiyi de içeren teklifini yarın Ulaşım Koordinasyon Merkezine (UKOME) getirecek. İmamoğlu konuya ilişkin, "Mevcut düzen bir kaç yüz kişiyi mutlu ederken, milyonlar yıllardır mağdur" açıklamasında bulundu.

İmamoğlu'ndan 'yeni taksi teklifi' açıklaması!
İmamoğlu'ndan 'yeni taksi teklifi' açıklaması!
GİRİŞ 25.06.2020 10:08 GÜNCELLEME 25.06.2020 10:10
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'a yakışan standartları sağlamak için yarın ilk adımı atıyoruz ve UKOME'ye yeni taksi teklifimizi getiriyoruz" dedi.

 

 

İmamoğlu, daha önce yaptığı açıklamada 5 bin yeni taksiyi 3 vardiya halinde çeşitli prensiplerle taksileri çalıştıracaklarını ve araçlarda İstanbulkart kullanılacağını bildirmişti.

UKOME'de taksi taşımacılığının düzenlenmesi, minibüslerin taksiye dönüştürülmesi, taksi dolmuşların taksiye dönüştürülmesi, Silivri, Çatalca, Şile'deki "M" seri plakalı taksilerin "T" seri plakalı taksi kapsamında değerlendirilmesi, turistik İstanbulkart düzenlenmesi gibi teklifler gündeme gelecek. 

 

 

İmamoğlu konuya ilişkin, "Taksi emekçileri dahil tüm İstanbullular bir dünya şehrine yakışan hizmet istiyorlar. Mevcut düzen bir kaç yüz kişiyi mutlu ederken, milyonlar yıllardır mağdur. İstanbul’a yakışan standartları sağlamak için yarın ilk adımı atıyoruz ve UKOME'ye yeni taksi teklifimizi getiriyoruz" açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR 30
  • ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    BU HUSUSTA imamoğluna YÜZDE YÜZ HAK VERİYORUm.
    Cevapla
  • CEVDET 3 yıl önce Şikayet Et
    hELEL OLSUN ADAM ÇALIŞIYOR ŞU KISACIK ZAMANDA NE KADAR ÇALIP ÇARPACAK YER VARSA BİTİRDİ ŞİMDİ 5 BİN TAKSİ PLAKASI YENİ RANT KAPISI. BİR TAKSİ PLAKASININ 1.755.000 LİRA OLDUGUNU DUSUNURSEK RANTA GEL.
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu laf çorbası değil iş üret iş. ''Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.'' demiş atalarımız.
    Cevapla
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbul tarihi ile dünya $ehri orda ya$ayan ahlaksiz kazikci esnafi sarho$u hirsizi ile degil.istanbullulara ahlak terbiye dersi verilmeli.Turistlere neler yapiliyor görüyoruz.
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    boş işlerin uzmanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!