Bakan Koca uyardı: Tedirginliğimiz artıyor

Sağlık Bakanı Koca: Son günlerde göstergelerimiz tedirginliğimizi artırmaktadır. Tedbirlere ısrarla ve sebatla uyalım.

Bakan Koca uyardı: Tedirginliğimiz artıyor
Bakan Koca uyardı: Tedirginliğimiz artıyor
GİRİŞ 04.07.2020 15:19 GÜNCELLEME 04.07.2020 16:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Koca, "Son günlerde göstergelerimiz tedirginliğimizi artırmaktadır. Tedbirlere ısrarla ve sebatla uyalım" dedi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından "Hazırlıkları tamamlanan İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı, COVID-19 sebebiyle ertelenmişti. Toplam yatak kapasitesi 1.105. Ayakta hasta poliklinik tedavi kapasitesi 3,5 milyon. Yılların Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi yeni imkânlarıyla hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    düğün salonunda çalışan bir kameraman olarak önlemler iyi ama milletimiz uymuyor halay takı sarılma vs ne ararsan var
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım bu süreçte görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz, lakin alınan kararlar bizi tedirgin ediyor. Açılan hiç bir yer kurallara uymuyor, bu her yerde böyle. Kahveler, lokantalar, kafeler ağzına kadar dolu ve her şey eskisi gibi. Ve asıl problem okulların açılacak olması ki ondan sonra ne olur bilmem. Kurallara uymayan o kadar çok ( % 80 rahatlıkla) insan var ki, bunların çocukları da uymayacak.
    Cevapla
  • HACI 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım size bir örnek vereyim. Konya Sarayönü toki konutlarında geceleri kamelyada oturan 10 kişiden az değil çayır çimen derken hergece 20-30 kişiden az değil. Hiçbir maske takan görmedim ne ceza yazan var nede uğrayan. Siz hangi tedbirlerden bahsediyorsunuz. Konya desen aynı cezalar uygulanmıyor. İlçe sağlık kurulları ne iş yapar bilmem.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    pardon ama bakanım bu şekilde olmaz bir gün yasak iki gün yasak geri kalan günler hurrrra yine aynı tedbir tedbir diyorsunuz insanımız hiç tedbir düşünmüyor milletimiz çok gevşedi çoook avm ler açıldı düğünler başladı asker uğurlamaları cafeler açıldı sıkı tedbir olacak adı gibi sıkı olacak hemde
    Cevapla
  • çeliktepeli 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum sana birader..sokağa çıkma yasağını çok erken kaldırdılar..millet virüs geçmiş gibi sokaklarda hareket ediyor..denetim sıfır..ben etrafımda dünya kadar maskesiz insan görüyorum ama ceza yiyeni görmüyorum denetim yok..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!