Şehit cenazelerinde verdiği pozlar ile tartışma konusu olan İyi Partili vekil Aylin Cesur, Burdur'da partisinin kongresinde söylediği skandal sözlerle yine gündeme oturdu. Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar hakkında konuşan Cesur, "Kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız" ifadelerini kullandı.

İyi Parti Burdur 2. Olağan Kongresi Burdur Belediyesi Halk Pazarı'nda gerçekleşti. Kongrede gündem Salda Gölü'nde yapılan çalışmalardı.

Kongrede konuşmayı, Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında cemaatin önüne geçerek fotoğraf çektirmeye çalışan ve eleştirileri üzerine çeken İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur yaptı. 

AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER

Cesur'un kongrede yaptığı konuşma ise ahlak sınırlarının dışına çıktı. Salda'da yapılan çalışmaları eleştiren İyi Partili vekil "Biz o betonları oradan sökeriz, attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü'ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız" ifadelerini kullandı. 

Bu sözler hem sosyal medyada hem de kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. 

AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ

İyi Partili Cesur'un skandal ifadelerine AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Grup Başkanveli Mehmet Muş, sosyal medya hesabından Cesur'un videosunu paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti milletvekilinin kullandığı ahlaksız üsluba bakar mısınız? Biz dinlerken utandık, o bu sözleri söylerken utanmamış! Ne diyelim! İlla Edep İlla Edep"

 

Yorumlar 172 Yorum Var
  • Cengiz Han 30.07.2020 15:02
    Dikkat et o kumlar tek tek ters tepmesin sana.. düşünsene ya ters teperde, onlarin uygun yerine monte olmazda, istikametin tersine gider de..
  • FİKRET 30.07.2020 09:41
    Arkadaşlar; ben şaşırmadım. Partisine yakışanı yapmış.
  • Ahmet Yılmaz 30.07.2020 09:29
    Bu ne terbiyesizlik...
  • rac 30.07.2020 09:03
    bide alkış tutuyorlar.Aynı cinsten hepsi
  • Ahmed 29.07.2020 15:48
    Genel başkanı lan lun diye konuşan biri olunca bunun da böyle konuşması normal.
Daha fazla yorum görüntüle