Ali Babacan'dan akıllara zarar '17-25 Aralık' yorumu! Büyük tepki çekti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FETÖ/PDY'nin "hükümete ilk darbe girişimi" olarak kabul edilen 17-25 Aralık yargı darbe girişimiyle devletin sistemini çökertmek istemesi yönündeki operasyonlar için büyük tepki çeken bir açıklama yaptı. Babacan, 17-25 Aralık süreciyle ilgili "Minik bir darbe teşebbüsüydü. Ancak o dosyaların bir noktada tekrar incelenmesinde de bir fayda görürüm doğrusu" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 08.07.2020 15:10 GÜNCELLEME 08.07.2020 15:10
Bu Habere 365 Yorum Yapılmış

Medyascope'ta Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FETÖ ağzıyla birbiri ardına milletin tepkisini çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. 

17-25 ARALIK'A 'MİNİK DARBE' DEDİ

Babacan programda 17-25 Aralık yargı darbe girişimi ile ilgili "Yargı ve polis teşkilatına nüfuz etmiş bir grubun belli dosyaları uzun zamanca bekleterek o günkü iktidara yönelik minik bir darbe teşebbüsüydü. Ancak o dosyaların bir noktada tekrar incelenmesinde de bir fayda görürüm doğrusu" şeklinde konuştu. 

FETÖ ağzıyla yaptığı açıklamalarla gündemde kalmayı hedefleyen Ali Babacan son olarak "17-25 Aralık yargı darbe girişimi" hakkındaki sözlerinin adından vatandaşın büyük tepkisini çekti

İLGİNÇ LGBT VE ALKOL ÇIKIŞI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan eşcinsellik ve alkol ÖTV'leri ile ilgili sorulara ilginç cevaplar verdi. 

LGBT'liler konusunda ne düşündüğü konusunda gelen bir soruyu da yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "Devletin kimsenin yaşam tarzını değiştirme görevi olamaz. Herkesin yaşam tarzına saygılıyız. Ama aile kurumunun güçlü tutulması da anayasal görevlerden biridir" dedi.

 

 

"İÇKİLERDEKİ VERGİ KOPMUŞ GİTMİŞ DURUMDA, KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"

Yeni gelen Özel Tüketim Vergileriyle (ÖTV) ilgili soruyu da yanıtlayan Babacan "Alkollü içkilerdeki vergi kopmuş gitmiş durumda, kabul edilebilir değil. Komşularımızda yarı fiyatına, üçte bir fiyatına alkol satılıyor. Türkiye'de bu vergilerin yüksek olması kaçakçılığı doğuruyor" dedi.

 

 

YORUMLAR 365
  • Mehmet veysi 3 yıl önce Şikayet Et
    Konuşması, duruşu ve pis pis sırıtması fetö imamlarında biri konuşuyor sanırsınız. Bu milleti kandıramayacak ve senin korkak patronunla birlikte siyasetin çöp tenekesini boylayacaksınız
    Cevapla
  • Reşitt 3 yıl önce Şikayet Et
    Eeee! Fetö'cü adamdan ne demesini bekliyordunuz ki!
    Cevapla
  • yazıYORUM 3 yıl önce Şikayet Et
    kendisi tescilli FETÖ cü olan babaJHON İngiliz müstemlekesi olarak kalmamız gerektiğini düşünen ekibin küçük bir parçasıdır. babaJHON ın bakanlığı döneminde çalıştığı ekip incelense %99 FETÖ iltisaklı çıkar. Bunlar BILDERBERG toplantılarında devşirilmiş satılık zihinler! Eski bakırı kalaylayıca yeni olmaz, bunları da birileri parlatıp parlatıp yeni diye milletin önüne koymaya çalışıyor. Hoş Ak Partini eskileri birden bire CHPlilerin yenileri oldu ne hikmetse!!!
    Cevapla
  • Adalet şart 3 yıl önce Şikayet Et
    Fikrinize uymayana düşman deme luksunuz yok aklınızı kiraya vermeyin
    Cevapla
  • Uyarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Eşcinsellik senin fikrine uyuyorsa hollandaya git
    Cevapla
  • Herzaman58 3 yıl önce Şikayet Et
    Fikrimize uymayan dexil akillarini kiraya verenlerle veya akillarini satip vatan hainliği yapanlarla derdimiz
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sapitmis bir aklin hezeyanlari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!