MHP lideri Bahçeli'den 'Sakarya' mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen, 3 askerin şehit olduğu patlamanın Türk milletini derinden üzdüğünü bildirdi.

MHP lideri Bahçeli'den 'Sakarya' mesajı
MHP lideri Bahçeli'den 'Sakarya' mesajı
GİRİŞ 09.07.2020 15:36 GÜNCELLEME 09.07.2020 15:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamasında, "Sakarya'nın Hendek ilçesinde kurulu bulunan bir havai fişek fabrikasında 3 Temmuz 2020 Cuma günü meydana gelen patlamanın acısı ve yankısı henüz geçmemişken, yeni bir vahim olayın vuku bulması milletimizi bir kez daha derinden üzmüştür. Hendek'te bulunan bir taş ocağında, felaketin yaşandığı havai fişek fabrikasına ait patlayıcıların kontrollü şekilde patlatılmaları amacıyla taşındıkları kamyondan indirilmesi sırasında maalesef patlama yaşanmıştır. Bu kapsamda üç kahraman Jandarmamız şehit olmuş, altı kardeşimiz de yaralanmıştır. Aziz şehitlerimize, 3 Temmuz 2020 tarihli patlamada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyor, yaralanan ve tedavi gören kardeşlerimize şifalar niyaz ediyorum" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Çonkaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum. Bu işin sorumluları kimse bir an önce bulunup gün yüzü görmemesi için ne gerekiyorsa yapılması lazım.
    Cevapla
  • UĞUR 3 yıl önce Şikayet Et
    İnnalillahi ve inna ileyh i raciun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah sevdiklerine sabır versin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!