Kelkitlioğlu'ndan Kılıçdaroğlu iddiası: İktidara gelirsek tek tek cezaevine atacağız

Gazeteci Murat Kelkitlioğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki bir toplantıda iktidara gelecekleri zaman bugünkü iktidar sahiplerini cezaevlerine atacağını söylediğini öne sürdü.

Kelkitlioğlu'ndan Kılıçdaroğlu iddiası: İktidara gelirsek tek tek cezaevine atacağız
Kelkitlioğlu'ndan Kılıçdaroğlu iddiası: İktidara gelirsek tek tek cezaevine atacağız
GİRİŞ 10.07.2020 18:52 GÜNCELLEME 10.07.2020 18:52
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

3N Medya Grubu’nun (TV100) Medya Grup Başkanı Murat Kelkitlioğlu, bugünkü köşe yazısında dikkat çeken iddialar öne sürdü. Kelkitlioğlu, yazısında Kılıçdaroğlu, iktidara geleceği zaman bugünkü iktidar sahiplerini cezaevine atacağını söylediğini iddia etti.

Kelkitlioğlu’nun TV100.com’da ‘O cezaevlerine kendileri girecek’ başlığıyla yayınlan makalesinde İstanbul’da bir otelde CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da hazır bulunduğu toplantının ayrıntılarını kaleme aldı.

O CEZAEVLERİNİ KENDİLERİ İÇİN AÇIYORLAR

Toplantıda gündemde yer alan konuların konuşulduğunu ifade eden Kelkitlioğlu, yeni yapılan cezaevlerinin de konuşulduğunu söyleyerek dikkat çeken bir iddiayı öne sürdü.

“CHP Genel Başkanının yeni açılacak cezaevleri ile ilgili yorumu aynen şu: “O cezaevlerini kendileri için açıyorlar”…” ifadelerini kullanarak önemli bir iddiada bulunan Kelkitlioğlu, Kılıçtaroğlu’nun bu cümlesini “Hani olur da biz iktidara gelirsek bugünkü iktidar sahiplerini tek tek cezaevine atacağız.” şeklinde yorumladı.

“ASIL HEDEF ERDOĞAN”

Kelkitlioğlu yazısında ayrıca 15 Temmuz’a değindi.

“15 Temmuz gecesini analiz ederken, bu ihanet girişiminin Türkiye’yi ele geçirme girişimi olarak değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullanan Kelkitlioğlu, hain darbenin asıl hedefinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, ne pahasına olursa olsun, ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı.

Kelkitlioğlu makalesini “Başaramadılar, başaramayınca Meclis’i, MİT binasını ve ilgili diğer kurumları bombalamaya başladılar. Öldüremedikleri lider, milletinin karşısına çıkıp, ‘sokağa çıkalım’ çağrısı yapınca da yenilgi kaçınılmaz oldu. Aslına bakarsanız 15 Temmuz’un özeti budur…”  ifadeleriyle sonlandırdı.

YORUMLAR 93
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizdende bu beklenir millete hizmet edeceğiniz yok onun baş örtüsü öbürünün inancı ile uğraşırsınız Allah sizi ve sizin gibi düşünenleri helak etsin inşallah.
    Cevapla
  • takavit 3 yıl önce Şikayet Et
    aynasiz enseni gorebilirsen ikdidarida gorursun
    Cevapla
  • mete 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adam 2011 seçimlerinde tayyibin dişlerini kerpetenle sökeceğim diyen faşist zihniyetli bir adam .eline fırsat geçsin .müslümanları yakıp yıkacak kadarda islama düşman.zaten boş tın tın parti olan chp nin islama bakışının bu olması sebebi ile oy alıyor .en büyük destekciside Allahsız avrupa ..chp nin iktidarındada koalisyonlarında da avrupanın Türkiyeye bakışı sömürge türkiye gözü ile olmuştur .
    Cevapla
  • Özgür t. 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılçıkdaroğlu daha öncede biz televizyon kanalında bu tarz bir açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanı sabırlı adammış...
    Cevapla
  • guney 3 yıl önce Şikayet Et
    “Hani olur da biz iktidara gelirsek'' imkansızlığının farkında:))
    Cevapla
  • Dadas 25 3 yıl önce Şikayet Et
    onlar basa gecse sade akp mhp eliler deyil Allahu ekber diyeni atarlar emin olunki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...