Erdoğan ile Trump arasında kritik görüşme! iki lider anlaştı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'la telefonda görüştü. Görüşmede, ikili meselelerin yanı sıra Libya krizi başta olmak üzere bölgesel gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Erdoğan ile Trump arasında kritik görüşme! iki lider anlaştı...
Erdoğan ile Trump arasında kritik görüşme! iki lider anlaştı...
GİRİŞ 14.07.2020 21:03 GÜNCELLEME 17.07.2020 19:19
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. Erdoğan-Trump görüşmesinde ikili meselelerin yanı sıra bölgesel gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İki lider, 100 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşılması ve Libya'da kalıcı istikrar için müttefik olarak yakın çalışma konusunda mutabık kaldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında gerçekleşen telefon görüşmesine ilişkin İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde; 

 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Sayın Donald Trump arasında bugün bir telefon görüşmesi gerçekleşmiştir.

Görüşmede ikili meselelerin yanı sıra Libya krizi başta olmak üzere bölgesel gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

 

 

İki lider, hem 100 milyar dolarlık ticaret hedefimize ulaşılması hem de Libya’da kalıcı istikrarın sağlanması için iki müttefik olarak daha yakın çalışma hususunda mutabık kalmışlardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR 24
  • dost bir 3 yıl önce Şikayet Et
    reisle trump devlet siyaseti açısından anlaşmaları önemli. iki ülke . eğemenlik haklarımıza karişılmadigi müddetçe elbette her konuda anlaşmalı. her iki ülkede büyük güce sahip
    Cevapla
  • Kebır 3 yıl önce Şikayet Et
    Guvene bılecegı ulke kalmadı derım ama onlar bu ılıskılerı mantık ve menfaat baglamında ısledıklerı ıcın bunuda curutuyor ancak gun bu gundur bızde menfaatımızı dusunmelıyız.
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Haydi hayirlisi
    Cevapla
  • MUSTAFA 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu amerikalara guvenilmez bu anlasma yapar yarin S 400 aktiv etdin diye anlasma yok olur boyle anlasmalar yapacaklarki ilerde S400 aktif hale getirince Turkiyenin kaybedecek cok seyleri olsun amerikalilar yer yuzundeki seytanin gorunur hali asla ve katla guvenilmeyecek bir millet.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihe not düşmek adına ; ABD NE ZAMANKI ELINI DOSTUM DIYE OMZUMUZA KOYMUŞSAAA, kısa bir zaman sonra dostumm diye omzumuza konan eliii heeppp aşagılaraaa kaymıştırrr..Nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance