HDP'li Mensur Işık eşini darp etti iddiası!

Ankara'da HDP Muş Milletvekili Mensur Işık'ın, öğretmen eşi Ebru Işık'ı darbettikten sonra hastaneye gitmesine engel olduğu iddia edildi. Daha sonra ağrıların artması üzerine hastaneye giden Ebru Işık doktorlardan yardım istedi, ihbar üzerine hastaneye polis sevk edildi. Soruşturma sonucu Mensur Işık hakkında uzaklaştırma kararı alındı

HDP'li Mensur Işık eşini darp etti iddiası!
HDP'li Mensur Işık eşini darp etti iddiası!
GİRİŞ 16.07.2020 06:58 GÜNCELLEME 16.07.2020 13:21
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece saatlerinde HDP'li Mensur Işık ile Ebru Işık çiftinin Çankaya ilçesindeki evinde meydana geldi. Mensur Işık ile Ebru Işık arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Mensur Işık, iddiaya göre; Ebru Işık'ı yumruklayarak darbetti. Mensur Işık, hastaneye gitmek isteyen eşine engel olarak, cep telefonunu sakladı.

 

 

HDP'li Işık, eşinin ağrılarının artması üzerine evine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Etimesgut ilçesindeki özel bir hastaneye götürdü. Burada tedavi olan Ebru Işık, doktorlarından yardım istedi. Doktorların ihbarı üzerine hastaneye polis ekibi sevk edildi. Ebru Işık'ın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Mensur Işık hakkında uzaklaştırma kararı aldı.

YORUMLAR 35
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece uzaklaştırma ha?? Bu milletvekilliği Paşalığı ne zaman sona erecek?
    Cevapla
  • Kayı Boyu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunlar çağdaş değil miydi. LTBG yürüyüşlerinde kadına şiddete hayır, hepimiz kadınız, hepimiz i....... Neyiz diyenler. Nooldi topluca karı dövmeye başladınız. Dün Ozan bu gün sen, başınıza güneş mi geçti yoksa zaten gerçek yüzünüz bumuydu, mağara adamları. Bence ikincisi.
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Olurmu canım, bu ülkenin sözde aydın geleceğin düşünce önderi laiklik örneği çağdaş piyonları hiç eşini döver mi, olamaz böyle bir şey, ayıp.
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Muslularda zaten bela insanlar var (hepsi degil tabi), daha dogrusu insanlik nedir bilmez bazilari, bir kurt(kurmanc) olarak rahatlikla soyleyebilirimki bunlar dagdan yeni inmis yamyamlar gibidirler. Iyi olmus uzaklastirmak, hatta az gelir, nedemek ya bu sekilde bir insani dovmek? Resmen agir yaralama sucu, belkide olume neden olabilirdi, yillarca iceri tikacaksin bu amcayi.
    Cevapla
  • Kara lahana 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama bu işin sonu kötü.Kadını toptan yok ederler,parçasını bulamaz kimse..Sağken hemen boşanıp kurtulabiliyorsa kurtulsun.Bununla mücadele hem zor,hem gerek yok..
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın hakları savunucularından ses yooook
    Cevapla
  • sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Yook onlar Müslümana iftira atılırsa önde giderler, imsnsızlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!