Başkan Erdoğan dünya liderleriyle bayramlaştı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan, Irak, Tunus, Kazakistan, Kazakistan ve Tacikistan liderleri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Başkan Erdoğan dünya liderleriyle bayramlaştı
Başkan Erdoğan dünya liderleriyle bayramlaştı
GİRİŞ 01.08.2020 21:15 GÜNCELLEME 01.08.2020 21:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Alvi ile Başbakanı Han, Irak Başbakanı Kazımi, Tunus Meclis Başkanı Gannuşi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Kazakistan’ın Kurucu Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ile birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Liderlerin karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriğinde bulunduğu görüşmelerde, ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve bölgesel konularda iş birliğinin güçlendirilmesi kararlılığı vurgulandı.

 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • fatıhın torunları 3 yıl önce Şikayet Et
    dunyada bı lıder var oda zaten kendısı hakıkı dunya lıderı
    Cevapla
  • Türkiye1 3 yıl önce Şikayet Et
    Bak abi bu yazacağım şeyler kesinlikle yapılmalı .sırasiyla gidiyorum 1 .libya siirte ve cufra acilen alınıp meşru hükümete kontrolu sağlayıp bırakmalıyız 2. Suriyedeki idlib etrafını iyice iran mısır suriye ve rusya askerlerini püskürtmeliyiz geri cekilmeleriniz saglamaliyiz ve alani koruyacak fuze sistemleri kurulmalı 3 .de ermistana girilmeli 4.deniz alanlari sirasiyla oyle gidersek kimse bisey yapamaz ama bunlari acil yapmamaiz lazim gunler hizli geciyor acil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı