Muharrem İnce’ye ilgisizlik politikası

2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’den aday gösterilen ancak son dönemde partisiyle arasında soğuk rüzgârlar esen Muharrem İnce, ‘Memleket Hareketi’ni Cuma günü Sivas’ta başlatıyor.

Muharrem İnce’ye ilgisizlik politikası
Muharrem İnce’ye ilgisizlik politikası
GİRİŞ 02.09.2020 07:50 GÜNCELLEME 02.09.2020 07:56
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

İnce, yola çıkmaya hazırlanırken, CHP Genel Merkezi de teyakkuza geçti. İnce’ye yönelik ‘ilgisizlik politikası’ başlatan CHP yönetiminin, teşkilatlarına İnce’ye “kapıları kapatın, ilgi göstermeyin” talimatı verdiği belirtiliyor.

 

 

İHRAÇ GÜNDEMDE

 Kulislere yansıyan bilgilere göre Muharrem İnce’nin Sivas’ta yapacağı açıklama partisi ile olan ilişkilerinin seyrini belirleyecek. İnce konuşana kadar CHP yönetimi suskunluğunu koruma ve İnce’yi “gündemde tutmama” tavrını sürdürecek. Muharrem İnce’nin 4 Eylül’de yapacağı açıklamada partiyi yıpratacak ve zarar verecek bir eleştiri yönetmesi hâlinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, rafa kaldırdığı disiplin mekanizmasını devreye sokacak. Ayrıca İnce’nin açıklamalarında CHP’yi “hedef tahtası” hâline getirmesi durumda partiden ihraç edilmesinin de gündeme geleceği kaydediliyor. Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce konusunda yaptığı açıklama “Partinin tartışılmasına izin vermem” diyerek, disiplin mekanizmasını işaret etmişti.

YORUMLAR 42
  • Mazhar Akyüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem Bey size güveniyoruz, siz basarirsiniz...Zeki, dinamik vede öğretmensiniz..Sizin toplumu yönetme tecrübemizle ve müthiş mantık felsefeniz var..Durmayn, devam.
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 3 yıl önce Şikayet Et
    Cık.! Muharrem de o kapasite yok. Bunlar baykali bile harcadilar. Belki; muharreme parti kurdurup chp nin terorist seviciliginden kacan secmeni onun agi ile elde tutmak olabilir niyetleri..!
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardaki zihniyet memlekete ne fayda getirecek zarardan yalandan iftiradan başka bir şey söylemediler
    Cevapla
  • kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    muarreeeeeeeem arkandayız,bitir şu chp yi,dinleme kimseyi,kur bir parti yola devam
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonu hüsran kervanı yolcusu muarrem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…