İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, katıldığı bir televizyon programında sorulan "PKK'yı neden kınamadınız?" sorusu üzerine "Bu neye yarayacak" ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, terör örgütü PKK'ya yönelik herhangi bir kınama mesajı yayınlamaması nedeniyle yapılan eleştirilere yönelik konuştu.

MHP'Lİ VEKİL, 'PKK'YI NEDEN KINAMIYORSUN?' DİYE SORDU

SonSöz TV'ye konuşan Soyer, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun Hatay’daki yangın üzerinden yaptığı “PKK’yı neden kınamıyorsun?" açıklamasına cevap verdi. 

"NEYİ KANITLAYACAĞIZ? NEYE YARAYACAK?"

PKK'yı kınamanın işe yaramayacağını söyleyen Tunç Soyer, “Her gün PKK kahrolsun diye güne başlasak, neye yarayacak? Biz birbirimize bunu sürekli söyleyerek neyi kanıtlamış olacağız? Bütün işi gücü bir kenara bırakarak güne böyle başlayacağız. Bu nasıl bir mantık? Hayata böyle bakmak… Ben bunlara cevap vermeyi bile doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer'in bu sözleri kısa sürede sosyal medyada büyük tepki topladı. 

HAMZA DAĞ'DAN TUNÇ SOYER'E TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in canlı yayındaki sözleri ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. 

Hamza Dağ, Twitter'daki paylaşımında "Nemrut'un yaktığı ateşe ağzında su taşıyan karıncaya 'Senin taşıdığın sudan ne olacak' demişler. Karınca ise 'Maksat safımız belli olsun' demiş." ifadelerini kullanarak Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterdi. 

Yorumlar 334 Yorum Var
  • hüseyin 13.10.2020 20:40
    pkk terörünün koltük deynekleriynen ayakta duran birinden zaten beklenmez de seferihisar belediyesine gidin pkk a karsi olan sembapisini göreceksiniz orada...
  • BOR 13.10.2020 18:33
    Ey mankurt! Sen mukavvamisin? Nasil yani, kinamanin hiçbir anlami yok? Bu milletin senden umduqu- düsmana karsi birlik sergilemeyindir. Sen herzaman PKK-Leri kinamasan sehidlerimiz qazilerimiz unutulacak, susmakla bu alçaklara kol-kanat vereceksen. Korkak ve ikiyüzlüsen! Net konus, fikrini söylesene! Kim bizimle deyil demekki bize, millete karsidir
  • Antepli Aydın 13.10.2020 14:29
    Kınayamaz çünkü onların oylarıyla seçildi
  • Fatih doğan 13.10.2020 13:14
    Laf kalabalığı, yapıyor. Türkiye sınırları içinde belediye başkanı bu. Brüksel'e değil. Uyanık olalım!..
  • KILIÇ 13.10.2020 13:04
    adam zaten tarafını belirlemiş be.......
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek