İYİ Partili Türkkan'ın paylaşımına AK Parti'den sert tepki!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın paylaşımına tepki göstererek, “O paylaşımı yaparken kullandığı mobil telefonunun sağ üst köşesindeki LTE yazısının ne anlama geldiğini önce öğrenmelidir” dedi.

İYİ Partili Türkkan'ın paylaşımına AK Parti'den sert tepki!
İYİ Partili Türkkan'ın paylaşımına AK Parti'den sert tepki!
GİRİŞ 26.10.2020 19:15 GÜNCELLEME 26.10.2020 19:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Milletvekili Çalık, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyaretinde yaptığı, “Malatya’da 2002'de internet kullanıcısı yok seviyesindeyken, bugün 653 bin hızlı internet abonesi bulunuyor” sözlerini anlamadan çarpıtarak sosyal medyada algı oluşturmaya çalışmasına tepki gösterdi. 

 

 

"MALATYA'DA 653 BİN GENİÇBANT İNTERNET ABONESİ VARDIR"

Çalık, “Genişbant internet sabit ve mobil olarak belirli bir hızın üstü olarak kabul edilir. Bu bağlamda Malatya’da yaklaşık 100 bin sabit, 553 bin de mobil genişbant internet abonesi bulunmaktadır. Cumhurbaşkanımızın o sözlerini anlamadan sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunup çarpıtarak yalan ve yanlış algı oluşturanlar önce kullandıkları mobil telefonların üst kısmında yer alan geniş bant ve hızlı internet anlamına gelen LTE’yi bilmeleri gerekir” ifadelerini kullandı.

 

 

"TÜRKİYE'DE MOBİL GENİŞBANT ABONE SAYISI 62 MİLYON 852 BİN 365"

Çalık, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Pazar Verileri Raporu'na göre, bu yılın mart ayı sonu itibariyle Türkiye'de 3G ve 4,5G hizmetiyle mobil bilgisayardan ve cepten internet hizmeti alan mobil genişbant abone sayısının 62 milyon 852 bin 365, sadece 4,5G hizmetiyle mobil bilgisayardan ve cepten internet hizmeti alan mobil genişbant abone sayısının da 39 milyon 171 bin 789 olduğunu kaydetti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan twitter hesabından, “2019 yılı verilerine göre Malatya’nın nüfusu 800.165, 2020 yılında 653 bin hızlı internet abonesi mümkün olabilir mi?” paylaşımda bulunmuştu. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın paylaşımı.

YORUMLAR 13
  • mersin33 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu iyi partide bir tane adam var mı hepsi birbirinden döküntü çamurcu yalancı başta başkanları
    Cevapla
  • Metinbaba 3 yıl önce Şikayet Et
    gözlük camını yuvarlak tercih edenlar,bu lütvü gibi kendinini entellektüel aydın zannedenler,yaaaaani herşeyi çok biliyorum havasındaki ukalalardan oluşuyo genelde!)))
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bantı yenile Lütfüüüü...
    Cevapla
  • Safa 3 yıl önce Şikayet Et
    Aldın mı cevabını Lütviiii..
    Cevapla
  • m.muaz 3 yıl önce Şikayet Et
    chp ve hdp nin kankisi ip napacağını şaşırmış işleri güçleri chp ve hdp den öğrendiklerini yapmak yalan dolan palavra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!