Alman askerlerini Türk gemisini basması sonrası Erdoğan'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda, Akdeniz'de Türk gemisine yapılan baskın hakkında sert açıklamalarda bulundu ve "Bu bir saldırıdır. Gereken yapılacak" mesajını verdi.

GİRİŞ 25.11.2020 13:06 GÜNCELLEME 26.11.2020 09:53
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda, Akdeniz'de Türk gemisinin Alman askerleri tarafından basılması hakkında sert açıklamalarda bulundu.

 

Gerekenin yapılacağı sinyalini veren Erdoğan, "Libya'ya verdiğimiz destek, ülkenin iç savaşa sürüklenmesini önledi. İç barış sürecinin önü de açılmış oldu. Doğu Akdeniz meselesinde daime soğukkanlı davrandık. Bizim sabırlı davranışımıza rağmen sivil gemimize insani ihtiyaçları karşılayacak sivil gemimize saldırı oldu. Bunun hukukta yeri yok. Bunun da kaptanı yine bir Yunan. Oradaki sivil mürettebatı da taciz ettiler. Bütün bunlar video kayıtlarıyla tespit edilmiş vaziyette. Gerekli yerlere gönderildi" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 45
  • bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    artık herşey yerli olacak. başkanım sen vur de biz gideriz...
    Cevapla
  • Murtaza38 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanın malını arabasını ürününü alıp şımartanlara duyrulur ekonomik özgürlüğümüz olsaydı ezerdik hepsini batırırdık gemilerini ama ekonomik gücümüz sınırlı
    Cevapla
  • Serii 3 yıl önce Şikayet Et
    Su uyurr düşman uyumaz ...
    Cevapla
  • Aas 3 yıl önce Şikayet Et
    İki siha gönderseydik ya. Kesin çözerdi meseleyi
    Cevapla
  • Sami 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya ve Fransa mallarına bu halk boykot yapamaz.Lakin bize ambargo kararı çıkarsa o zaman bu 2 ülke mallarına kısıtlama gelebilir.Otomobil alırken Japon ve Kore ürünlerine yönelmekte fayda var.Yunanistan sadece ve sadece tetikçi olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor