Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT World Forum açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Uluslararası medyanın Avrupa'daki olaylarda üç maymunu oynadığını hatırlatan Erdoğan, medya organlarının İslam düşmanlığını da utanç verici olarak niteledi ve "Nobran tavra dur denilmezse acısını tüm insanlık çekecektir" dedi.

GİRİŞ 01.12.2020 12:35 GÜNCELLEME 01.12.2020 13:26
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT World Forum açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

 

Hiçbir denetimin olmadığı, keyfiliklere açık, hukukun dışında bir alan olarak algılandığında dijitalleşmenin bizi götüreceği yer faşizmdir.

Kötülük yapanın, suç işleyenin yanına kar kaldığı bir düzenin adı özgürlük olamaz.

Devletlerin vatandaşlarını korumak için attığı iyi niyetli adımlar özgürlüklere müdahale parantezine alınıp akim bırakılmaya çalışılıyor.

(Sosyal medya şirketleri) İyi niyetli çabalarımıza gönüllü destek vermezlerse Türkiye her şartta vatandaşının hukukunu korumayı sürdürecek.

Geçen aylarda yürürlüğe giren kanuni düzenlemeyle sosyal medya şirketlerine ülkemizde temsilci bulundurma zorunluluğu getirdik. Vatandaşlarımızı, bilhassa da çocuklarımızı korumayı amaçlıyoruz. 

ÜÇ MAYMUNU OYNADILAR

(Uluslararası medya) Avrupa’daki olaylarda üç maymunu oynadılar. Fransa'nın medyaya ablukası karşısında eleştirel tek cümle kurmadılar.

Medya organlarının İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığına bayraktarlık yapması, gerçekten utanç vericidir.

Basın özgürlüğü kılıfı altında sergilenen nobran tavra bir dur denilmezse, bunun acısını Avrupa ile beraber tüm insanlık çekecektir.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Hıdayet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekilenler biçilecektir . O zaman bu zamandır Devletimizin tüm emekcileri yüce Allah c.c izniyle ordusuyla , Vatan sever tüm ulusuyla , iş dünyasıyla tüm kurumlarıyla hayra dair ne varsa ekilen biçilecektir Azim ve kararlı duruşumuzu bozmasın Allahım
    Cevapla
  • cahil 3 yıl önce Şikayet Et
    fransanın demokrasisinden endişe ediyoruz. bunlar 300 maymunu oynuyorlar.
    Cevapla
  • Meyve veren ağaç 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz Tüm alanlarda Büyük Türkiyemizin mücadelesini en kararlı , cesaretli , basiretli , ilkeli , İnsan haklarına uygun , barışcıl , İnsani değerlere sahip çıkarak , ticari , ekonomi politikaları , berrak ve şeffaf bir dil kullanılarak Dünya ülkelerine anlayacakları şekilde anlatılmaktadır. Dahili ve harici bedbahlar olsada bu mücadelenin meyvesini elbetteki Cenabı Hak mükafatlandıracaktır.
    Cevapla
  • Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Cumhurbaşkanımızın bu konuşmasını tehdit olarak algılarlar. Yarın öbür gün ülkelerinde bir terör saldırısı vukû bulduğunda "Erdoğan yaptırdı" derler. Avrupa'nın yüzyıllardır yaptığı şeydir bu.
    Cevapla
  • Ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupayla kötü olmamak lazım ki içeri almaya devam etsinler müslümanlara ne kadar alılarsa o kadar ele geçiririz
    Cevapla
  • Rotterdam 3 yıl önce Şikayet Et
    senin kafada olanlari vizesiz alirlar, kole olmaya razi gelen herseye razi gelir.
    Cevapla
  • dfgsdfgasdf 3 yıl önce Şikayet Et
    he saftırlar tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı