Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM grup toplantısındaki sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Kılıçdaroğlu’nu hadsiz açıklamalarından dolayı kınıyor ve hakaretlerini misli ile iade ediyoruz" dedi.

Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
GİRİŞ 01.12.2020 18:04 GÜNCELLEME 01.12.2020 18:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Partili Ünal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sarf ettiği sözleriyle bilinçli, sistematik provokasyonuna devam ettiğini bildirdi.

Ünal, "Sizler siyaset yapmıyorsunuz, siyaset milletle yapılır, siz yıkım siyaseti yapıyorsunuz. Kirli iftiralarınızla siyasete leke süren bir milli güvenlik sorunusunuz! AK Parti kurulduğu günden bu yana kendini yenileme kabiliyetiyle geleceğe yürürken, sizler vesayetçi zihniyetin kalıntısı olarak Türkiye’nin önüne set çekmeye devam ediyorsunuz. Biz her zaman bu çirkin zihniyetinizle mücadelemizi sürdüreceğiz. Unutmayalım ki demokrasinin sahibi millettir. Son söz her zaman milletimize aittir. Bu alçak iftiraların hesabını milletimize veremeyeceksiniz. Kılıçdaroğlu’nu hadsiz açıklamalarından dolayı kınıyor ve hakaretlerini misli ile iade ediyoruz" dedi.

 

YORUMLAR 1
  • TürkoğluTürk 3 yıl önce Şikayet Et
    K.Kılıçdaroğlu ile milletvekillerinin söyledikleri sözler ve zamanlama manidar... hdp-ip,sp ile ortak oluşturdukları hain anayasa taslağını unutturmak gündemden uzak tutmak istiyor çamur atma yalan iftira amerika mandacılığı ne varsa ellerinden gelen her türlü yüzsüzlük ve ihanet yolunu deniyorlar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı