AK Parti, Gençlik Komisyonu kuruyor

AK Parti, genç seçmenleri partiye kazandırmak için düğmeye bastı. Bu çerçevede AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı bünyesinde Gençlik Komisyonu kurulacak.

AK Parti, Gençlik Komisyonu kuruyor
AK Parti, Gençlik Komisyonu kuruyor
GİRİŞ 05.12.2020 07:51 GÜNCELLEME 05.12.2020 07:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Komisyon, gençlerin beklentilerini dinleyecek. Yine, gençleri özellikle sosyal medya yaşanan tartışmalarla ilgili bilgilendirecek olan Komisyon, bu konuda nasıl bir yol izlemesi gerektiğiyle ilgili yol haritası çizecek.

AK Parti’nin farklı birimlerinde görev yapan gençleri bu komisyonda toplayacaklarını belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, sahada ise tecrübe ile genç insanları bir araya getirmeyi hedeflediklerini anlattı. Çam, sahada gençlere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili de “Gençlerin Türkiye’ye dair hedefleri var. Ben ‘İlçemi değiştirmek istiyorum beni dinleyin’ diyor. Biz, her biri eğitimli, köyünden, ailesinde çıkmış genç kızlara dokunmak istiyoruz” dedi.

Kadın Kollarına üye olan gençlerle yaptığı mülakatları anlatan Çam şunları aktardı: Onlara ‘Niçin Kadın Kolları Başkanı olmak istiyorsunuz?’ diye soruyorum. İstisnasız her biri ‘Cumhurbaşkanı’mızın yol arkadaşı olmak istediklerini’ söylüyorlar. Ayrıca ‘Cumhurbaşkanı’mızın ülkemize yaptıklarını görüyoruz. Bizim için fikir açıcı oluyor’ diyorlar. Söylendiği gibi gençler AK Parti’ye uzak değil ama sorgulayıcı. Bu da ülkeyi daha ileriye götürecek ana unsuru oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye

YORUMLAR 6
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerin kimlere destek verdiğini görmek çok kolay. Çıkın sokağa görün.
    Cevapla
  • Taka tuka 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok acil olarak seçme yaşı kaldırılmalı chp ve avaneleri bunu iyi kullandılar özellikle öğretmenler çok belirleyici bilgi yerine siyasi mesaj veriyorlar yaşamamış olmasak yazmayız.
    Cevapla
  • Avni 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olur gençlerimize değer vermeliyiz yoksa başkaları onları yutar.
    Cevapla
  • Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 18 oldu iyi olmadı artık olgunlaşma yaşı nerde ise 30 u buldu. Gençler akparti ye oy vermiyor.
    Cevapla
  • Derya 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok arayış içindeler babacan bunun direkt karşılığı oylar aliye gidecek akp bence kendıne oy vermeyenleri sandıga gitmesini yasaklamalı yoksa kaybedıs ykın
    Cevapla
  • Suleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    harika adımlar bunlar rabbimiz cc hayirli eylesin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu