CHP'nin ilçe teşkilatlarında yaşanan taciz ve tecavüz olaylarının ardından CHP'li vekil Sera Kadıgil, olayların suçlusu olarak AK Parti'yi gösterdi.

Son günlerde CHP, parti içindeki taciz ve tecavüz haberleriyle gündeme geliyor.

İlk olarak geçtiğimiz haftalarda CHP yönetiminin üstünü örtbas etmeye çalıştığı, CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut K.’nin restoranda bir kadını zorla alıkoyarak taciz ettiği gerekçesiyle tutuklanmasından sonra, yeni taciz olayları da gün ışığına çıktı.

Yaşanan bu olaylar hakkında CHP'den kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapılmadı.

OLAYLAR MECLİS'E SIÇRADI

Meclis'te bu hafta başlayan Bütçe Görüşmeleri devam ediyor.

Görüşmelerde, CHP'de yaşanan taciz ve tecavüz olayları Meclis'in de gündemindeydi.

Meclis Genel Kurulu'nda söz alan CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü ise CHP içinde yaşanan bu olayların suçlusu olarak AK Parti'yi gösterdi.

"BU OLAYLAR TABİİ Kİ OLACAK"

Kadıgil yaptığı açıklamada, "Bakın şimdi CHP'nin içinde taciz ve tecavüz vakaları oldu mu? Oldu. Tabii ki olacak. Toplumsal cinsiyet eşitliğine sahip olmayan bir ülkede yaşıyoruz ve 18 yıldır sizin iktidarınızda yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 194 Yorum Var
  • Polat 12.12.2020 20:48
    O zaman bütün chpkk lilarin basini kesip itlere yem olarak atmak gerekir...Niyemi????Sonucta size göre bir dikatör rejiminde yasiyoruz...
  • Gercek koken 12.12.2020 17:16
    Esas hdp ve chp lilerin gercek kokenine bakma gerek aceba ait olduklari aitlik hissettikleri gercekte koken olarak nereli hangi kokenden hangi millet ve dinden... Yasasin CEHENNEM!!! Mesela pkk ermeni asala tarafindan kurulmus ermeni ve hem hristiyan hemde atese gunese tapan zerdust bir orgut artik pkk destekleyenler....
  • Envers 12.12.2020 14:51
    Ezana ve Şehitlere dil uzatan vekilden ne beklenirki.
  • 44Malatya 12.12.2020 00:28
    Akp yüzünden tecavüz ettik diyor. Neyin kafasını yaşıyor bu.
  • Yakub 12.12.2020 00:23
    Cumhuriyet Halk partisinin canı cehenneme. Chp yani cehenneme hazırlayan partiyi silin gitsin.
Daha fazla yorum görüntüle