CHP'li belediyeden büyük hizmet! Dev heykel açılışı

Buca Belediyesi, hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun’un heykelinin yapılması için proje hazırladı. Kaidesiz haliyle yaklaşık 2 metre yüksekliğinde olacak heykelin yapımı için çalışmalar sürüyor.

CHP'li belediyeden büyük hizmet! Dev heykel açılışı
CHP'li belediyeden büyük hizmet! Dev heykel açılışı
GİRİŞ 24.12.2020 12:05 GÜNCELLEME 24.12.2020 12:07
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Buca Belediyesi, aralık ayı meclis toplantısında oybirliğiyle Menderes Mahallesi’nde yapımı süren dev parka hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun’un adının verilmesini kararlaştırdı. Belediye, aynı zamanda parkın içine Coşkun’un heykelinin de yapılması için proje hazırladı.

2 METRE YÜKSEKLİĞİNDE

Bekir Coşkun’un heykelinin yapımı için heykeltıraş Derya Ersoy, Ali Yaldır ve Zafer Dağdeviren çalışma başlattı. Kaidesiz haliyle yaklaşık 2 metre yüksekliğinde olacak heykelde, Bekir Coşkun’un bir sohbet sırasında gülümseyerek durduğu hali tasvir edildi.

"BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR"
Bekir Coşkun’un ilk heykelini yapmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade eden heykeltıraş Derya Ersoy, “Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Bekir Coşkun’un heykelini yapmamız için bizlere ulaştı. Tasarımlarımızı hazırladık. Bekir Coşkun’u en sıcak haliyle anlatan bir çalışma yapmayı kararlaştırdık. Bekir Coşkun’un ifadesini ve iç ruhunu anlatan bir eser olması için çalışıyoruz. Onun sıcak gülüşünü anlatmaya çalışacağız. Heykelin yanında bir sehpa, not defteri ve kalemi yer alacak. Kendimizi böyle bir çalışmada gördüğümüz için çok şanslı hissediyoruz. Bekir Coşkun gibi bir gazetecinin ilk heykelini yapmak bize nasip oldu” diye konuştu.

YORUMLAR 75
  • BİNGÖL'LÜ 3 yıl önce Şikayet Et
    Belki gizli füze rampasıdır.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bari helvadan yapın da acıktığınız zaman yersiniz.Bu komonosların kafası heç çalışmıyor yahu.
    Cevapla
  • Brhm 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ve avanesinin putlarını ne zaman yapacaklar? Demirtaş yapamadı bari siz APO denen bebek katili teröristin putunu yapın da olsun bitsin. Utanmaz arlanmaz yamyamlar.
    Cevapla
  • Elazigli 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP de heykelcilik demek yandasa para aktarmak demek cünkü kac sene sonra cöp olur yenisi gerek chp bu
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Buca belediyesi batmış. İşçisinden amirine kadar hepsi hırsız, depolarında trilyonluk fiyasko icraatları var. Marangozhane tam hırsız. 3.sınıf malzeme alıp 1.sınıf malzeme fiyatı alıp aradaki farkı cebe indiriyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...