Gelecek Partisi'nde yeni kriz! 5 ilçe teşkilatı daha topluca istifa etti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığındaki Gelecek Partisi'nde kriz bitmiyor. Sakarya il başkanı Ender Serbes'in teşkilatıyla birlikte istifa etmesinin ardından Pamukova, Akyazı, Kocaali, Arifiye ve Erenler ilçe teşkilatları da görevi bıraktı.

Gelecek Partisi'nde yeni kriz! 5 ilçe teşkilatı daha topluca istifa etti
Gelecek Partisi'nde yeni kriz! 5 ilçe teşkilatı daha topluca istifa etti
GİRİŞ 29.12.2020 11:58 GÜNCELLEME 29.12.2020 12:00
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Sakarya'da toplu istifalarla sarsılıyor. Sakarya İl Başkanı Ender Serbes ve teşkilatı Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu taraf tutmakla suçlayarak topluca istifa etmişti.

Parti henüz bu olayın şokunu atlatmadan 5 ilçe teşkilatının daha topluca istifa ettikleri ortaya çıktı. Pamukova İlçe Başkanı İrfan Metin, kendilerinin yanı sıra 4 ilçe teşkilatının daha istifa ettiğine ilişkin haberleri doğruladı.

Sakarya il başkanı Ender Serbes'in teşkilatıyla birlikte istifa etmesinin ardından Pamukova, Akyazı, Kocaali, Arifiye ve Erenler ilçe teşkilatları da görevi bıraktı.

 

YORUMLAR 42
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Makam sahibi olmakla lider olmayı birbirine karıştıran zavallılar...daha ne kadar rezil olacaksınız bakalım
    Cevapla
  • Anadolulu 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bir kurtarıcı , karizmatik bir lider , ab ye ,siyoniste baş kaldıracak birini aramiyor muydu? Arıyorduk. Eee dualerimiz kabul oldu ve Rabbimiz Erdogani gönderdi. Bu özelliklerin çoğu Erdoğan da yok mu ? Var. Biz ne yaptık ihanet. Bölük pörçük olduk. Yazık elimizdeyken kıymet bilelim yoksa yarın çok geç olacaktı. Ahhh akillanmayan biz anadolular . 72 millet olmak meğer ne zormus. Akillisi ,delisi,manyağı,haini,gavuru,munafigi ....var da var. Keske tek millet olabilsek
    Cevapla
  • Sakaryali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu birde iyi partiye geçenler de anlasa da tabelaları indirse. Ah ah....
    Cevapla
  • S.UYSAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu makam sevdasını burakın reis görevden aldı diye Müslümanların ümit bağladığı birliğimizi parçalamayalım.İntikam peşinde koşmayalım...Herkes Tayyip Erdoğanın mirasını kendi malı zannetti.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim memlekette niye bu kadar çok hain çıkıyor, bir umut başımıza "Adam" diye geçirdiğimize bir de bakıyorsunuz hainin önde gideni olmuş. Biz mi aptalız, bu namussuzlar mı çok iyi tiyatrocu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı