Mustafa Sarıgül AK Parti'nin önemli icraatlarını anlattı

CNN Türk canlı yayınında konuşan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti iktidarının ülkeye önemli hizmetleri olduğunu söyledi.

Mustafa Sarıgül AK Parti'nin önemli icraatlarını anlattı
Mustafa Sarıgül AK Parti'nin önemli icraatlarını anlattı
GİRİŞ 02.01.2021 11:55 GÜNCELLEME 02.01.2021 11:55
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CNN Türk canlı yayınına katıldı. Moderatörün, "Hükümetin icraatlerinde olumlu bulduğunuz 'bu konuda destekliyoruz' dediğiniz birşey var mı?" sorusuna, AK Parti iktidarında yapılan otoyollara ve İstanbul Havalimanı'na dikkat çekerek şöyle cevap verdi:

"Biz iktidarın ulaşım konusunda gerçekten önemli adımları var. Duble yollara, otoyollara bakıyorsunuz. Öte yandan İstanbul Havaalanı'na bakıyorsunuz. Önemli bir eser. Türk Hava Yolları gerçekten dünya çapında bir markamız oldu. Sağlıkta önemli adımlar atıldı."

MİLLİ EĞİTİM HİZMETLERİNE DE VURGU YAPTI

AK Parti iktidarının Milli Eğitim politikalarına da dikkat çeken Sarıgül, "Milli Eğitim'de de önemli adımlar atıldı ama yeterli diyemeyiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 29
  • Belcikadan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben baktim selo sorusuna cevap bile vermedii hatta dedigi 3 kere sayin selahittin Bey o herife nasil sayin diye hitap edersin bir cacik olmaz
    Cevapla
  • Antepli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yeni kurulan partilerin belli bir plan ve akil uzerinevkuruldugunu dusunuyorum...amaclari erdogani devirmek,cumhur secimini 2. Tura tasiyabilmek icin sanki chp den ayrimis gibi hareket ederek belediye seçimlerinde nasil bir kismi kandirdilarsa,biraz daha cumhur itifakinin oylarini kirpabilmek.2. Tura kalirsada zaten plan bu hemen açiktan birlesmek.... bu dasinikli dovus provalarina insallah musluman,turkiyeyi seven,amarikanin ,avrupanin kolesi bi ulke olmak istemeyen insanlar kanmazlar yoksa korkarim bi yuz yil daha boynuzu kaldiramayiz,allah 3 tarafi denizlerle içi disi dusmanlarla dolu ulkemizi korusun .turkiye dusmanlarinin vevicerideki hainlerin oyunlarini baslarina geçirsin.
    Cevapla
  • altaytankı 3 yıl önce Şikayet Et
    muhalefetin de hakkını yememek gerek. büyük hizmewtleri olduy. fetöcüleri korudu. pkk yı kolladı dhkpc yi apaçık katliam yaparken akladı. pkkypg için vatanlkarını savunuyırlar diy MEhmetçiğe karşı desteklerdi. chp mehmetçik diyemiyor. eseti sisiyi hafteri savundu. hatat paşinyuanı bir geçmiş olasun demedikelri kaldı. sözde ermeni soykıırmı savunuyor şiahnetçe. katil salahattin demirtaşı savunuyor hala gafletten öte. büüykı hizmeti dokundu muhalefetin. teröristler chp ile duru duyıror. hergün tvlerinde. fetö de guru duyıyro. varma böyle hizmet: daha ne olsun. düşmana gerek yokı bu muhalefet varken. şükür..
    Cevapla
  • Hamo 3 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetin a sı b şi olmaz birkaç doğru laf etmiş aferim sarı gül sevdim seni
    Cevapla
  • goktuglord 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç olmasa bir adam çıktı muhalefet böyle olur daha güzel projelerini halka anlatir ve ikdidara gelince verdgi sözü yerine getirir eski halk yok halik yaninda ve devletin yaninda olmasi lazım burdan musfaya beye tşk etmek istiyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?