AK Parti'den son dakika 'erken seçim' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Erken seçim tartışmalarının gündeme getirilmesi kasıtlıdır. Türkiye’nin önünde bir erken seçim söz konusu değildir" açıklamasını yaptı.

AK Parti'den son dakika 'erken seçim' açıklaması
AK Parti'den son dakika 'erken seçim' açıklaması
GİRİŞ 11.01.2021 12:28 GÜNCELLEME 11.01.2021 14:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

2018 yılında düzenlenen genel seçimlerin ardından Türkiye seçimsiz bir döneme girmişti. Bir sonraki seçimin 2023’te düzenleneceği Türkiye’de, son zamanlarda muhalefet partileri peş peşe erken seçim çağrısında bulunmaya başladı.

"Kasıtlı olarak gündeme getiriliyor"

Bu çağrılara yanıt veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, bir kez daha erken seçimin söz konusu olmadığını söyledi. Ünal, yaptığı açıklamada, "Erken seçim tartışmalarının gündeme getirilmesi kasıtlıdır. Türkiye’nin önünde bir erken seçim söz konusu değildir" dedi.

YORUMLAR 11
  • samet 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyt müjdeli haberler bekliyor
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    İktidar kanadı erken seçimden hiç korkmasın. Şimdi erken seçime gidiyoruz denilse ben biliyorum ki muhalefet partileri bu sefer ne gereği vardı diyecekler. Muhalefet, belediye seçimlerinde İstanbul ve Ankara'yı kazandı ya aslında birazda buna güveniyorlar . Bence muhalefet hiç biz genel seçimleride kazanırız havasına girmesin çünkü genel seçim belediye seçimlerine benzemiyecektir.
    Cevapla
  • alidai 3 yıl önce Şikayet Et
    erken seçim muhabbeti masumane değil aksine bu ülkeye aleni muhalefet kanadından yapılan ekonomik saldırı yöntemidir
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların tek hedefi var oda müslümanlar başta olmasın kim olursa olsun istersen israil gelsin bunların zihniyeti bu. Bu yüzden şuan başta biz varız ve bunlara çokta merhametli davranöayalım aksi halde acısın geçmişte çok çektik gene o günleri yaşamayalım. Bunlar azgın azınlık tek hedefleri dindarlar.
    Cevapla
  • Maner 3 yıl önce Şikayet Et
    Her secimden 2 yil sonra sanki ulke batiyormus da chp yegane kurtariciymis, secim yapilirsa kesin iktidar olacakmis gibi bir propaganda yapiyorlar. Secim oluyor degisen birsey yok, 2 sene bekle sorna ayni propaganda. 10 secimdir olan bu. Bu sefer farkli diyecekler tipki gecen 10 secimden once soyledikleri gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı