Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ağaoğlu, Sarıgül'ün partisine katıldı

Gelecek Partisi'nin Avcılar İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hüseyin Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen törenle Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi'ne katıldı.

Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ağaoğlu, Sarıgül'ün partisine katıldı
Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ağaoğlu, Sarıgül'ün partisine katıldı
GİRİŞ 13.01.2021 22:55 GÜNCELLEME 13.01.2021 22:57
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Hüseyin Ağaoğlu ve ilçe yönetimi bugün partilerinden istifa ederek Türkiye Değişim Partisi'ne geçti. TDP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Avcılar'daki bir restoranda düzenlenen törende konuşan Ağaoğlu, bir yıl öncesine kadar hiçbir siyasi geçmişinin bulunmadığını ancak çeşitli nedenlerle bu yola girmesi gerektiğini hissettiğini söyledi.

 

 

"ÇABALARIMIN AYNI DEĞER VE ÖNCELİKTE OLMADIĞINI FARK ETTİM"

Yaklaşık 8 ay boyunca Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Ağaoğlu, "Ancak aradan geçen 8 aylık süreçte görev yaptığım Gelecek Partisi'nde kaygısını yaşayıp, düzeltilmesini istediğim sorunların çözümünde bir sonuç alınamayacağı fikrine ulaştım. Bireysel çabalarımın Gelecek Partisi'nde aynı değer ve öncelikte olmadığını fark ettim" dedi.

 

 

"ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Son 3 aydır medya ve kamuoyunda TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül gerçeğinin kendisini gösterdiğini, sundukları çözümün ülkenin çıkış noktası olduğunu düşündüğünü ifade eden Ağaoğlu, "Ben de bu ekip içerisinde, tarihe kayıt düşen yapıda olma arzumu bildirdim. Sağ olsun İl Başkanı Yusuf Polat da memnuniyetle karşıladı. Kendilerine, İstanbul teşkilatına ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'e teşekkürlerimi bildirmek isterim. Avcılar'da çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum" değerlendirmesini yaptı.

"BİRLİKTE ÇALIŞMA FİKRİNİ SUNDULAR BİZE"

TDP İstanbul İl Başkanı Polat da programda yaptığı konuşmada partisinin hedeflerini aktardı. Kendine bir misyon edindiğini kaydeden Polat, "İstanbul'un 39 ilçesinde saklı, kabuğunda kalmış diğer Mustafa Sarıgül'leri çıkaracağız. O amaçla da bugün buradayız. Üçüncü bölge teşkilat başkanının görüşmeleri, istişareleri neticesinde Avcılar ilçesinde Hüseyin Ağaoğlu kardeşimizin birlikte çalışma fikrini sundular bize. Ben de çok mutlu oldum, şeref duyduğumu ifade ettim." diye konuştu. Konuşmaların ardından Polat, parti rozetini Ağaoğlu'na takdim etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • Hasan Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Meyve ağacına küsüp yere düşmüş, sonuç çürümüş gitmiş. toprağını inkar eden ağaç kurur, ağacını inkar eden meyve de çürür. bunların akıbeti şimdi den belli, inkar nankör çuvalla!!
    Cevapla
  • pilemedum oni 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi hayırlı traşlar selami !..
    Cevapla
  • haydar ulu 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek te gelecek değil ihanet olduğunu anlamışlar demek ki...
    Cevapla
  • o ne be 3 yıl önce Şikayet Et
    çevir kazı yanmasın veya pilav olmadı çevir lapa'ya ?!
    Cevapla
  • gonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sağa bir sola kendinden merdaneli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!