Devlet Bahçeli, Kovid-19 aşısı yaptırdı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün koronavirüs aşısı oldu. Bahçeli, aşı olurken çekilen fotoğrafıyla birlikte Twitter'dan duyurdu.

Devlet Bahçeli, Kovid-19 aşısı yaptırdı!
Devlet Bahçeli, Kovid-19 aşısı yaptırdı!
GİRİŞ 15.01.2021 11:58 GÜNCELLEME 20.01.2021 20:56
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs aşısı olması ve tüm parti genel başkanlarını aşı olmaya davet etmesinin ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de koronavirüs aşısı yaptırdı. Bahçeli, "Tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum" dedi.

 


Önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin Çin'den gelen koronavirüs aşısını vurulmasının ardından tüm sağlık çalışanları için uygulama başlatıldı. Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan da aşı olarak, tüm parti genel başkanlarını örnek olma açısından aşılamaya davet etti.

"TÜM HALKIMIZI AŞI OLMAYA DAVET EDİYORUM"

MHP lideri Devlet Bahçeli de bugün koronavirüs aşısı yaptırdığını Twitter'dan paylaştı. Bahçeli'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum"

 

 

KILIÇDAROĞLU DA AŞI OLACAK

Daha önce aşı yaptırmak istediğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşılanma çağrısına karşılık, "Dün akşam sayın Sağlık Bakanı aradı, çağrı yaptı. 'Tabii' dedim. Ben de gerekirse refakat ederim dedi. Bugün, yarın aşı olacağım" demişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜN AKŞAM AŞI OLDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin ardından dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yeni tip koronavirüse karşı Sinovac tarafından geliştirilen aşıyı yaptırmıştı. Aşı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Başta tüm siyasi liderler olmak üzere, tüm milletvekillerimiz olmak üzere, lider kadrolar olmak üzere bu kampanyayı güçlü kılma noktasında onların da belirlenmiş olan aşılanma noktalarında bu aşıyı teşvik ederlerse çok çok isabetli olacağına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR 32
  • Sag ol;) 3 yıl önce Şikayet Et
    Asi sol koldan yapiliyor ama Sn Bahceli sag koldan yaptirmis. Ince bir detay ;)
    Cevapla
  • Tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesajı aldık Türkmen Beyimiz
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon sağlık çalışanına sorsan sıranı reis,le bahçeliye verirmisin diye hepsinden tek ses evet cevabını alırsın o aklına selam söyle önce lider gelir ....
    Cevapla
  • Ayıptır günahtır 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanı mı kendileri? Birileri bu tür haksızlıkların kul hakkı olduğunu anlatsın bu kendini bilmezlere... Ayıptır günahtır yahu
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl senin yaptığın ayıp, zaten 65 yaşından büyük, birkaç gün önce aşı olmuş bundan ne çıkar? Birinin hakkını mı almış biri bu yüzden aşı olmaktan mahrum mu kalmış/kalacak? Liderler belli kesimi temsil ediyor. Malum aslı astarı olmayan garip iddialara da dayansalar aşıya tereddütlü davrananlar var. Liderlerin topluma örnek olma, onlara yön verme gibi bir fonksiyonları da var. Kılıçdaroğlu’da aşı olmalı… Salgında en önemli konu aşılamanın başarılı olması… Aşılama kampanyasının başarıya ulaşmasına katkı yapacak olan liderlerin aşılanmasının toplum sağlığımız açısından faydası yanında birkaç kişinin birkaç gün önce aşı olmasının haksızlığından bahsedilmesi abestir.
    Cevapla
  • Turasalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanları yaklaşık 1.200.000 kişi 2.doz da olsalar toplam 2.400.000 aşı onlara vurulacak. Gelen aşı 3.000.000 doz. Kalır sana 600.000 doz. Yani 300.000 kişi daha aşı olabilir. Liderler adı üstünde vatandaşa liderlik yapmak ve aklında soru işareti olanlara örnek olmak açısından önemli. Biraz hüsnü zan lütfen.
    Cevapla
  • Bu ne be 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayde örnek olarak değil de olsa olsa ördek olarak uygun olur. Sen de kendin pişir kendin ye ulu orta nara atma
    Cevapla
  • sayde 3 yıl önce Şikayet Et
    Örnek olarak uygun
    Cevapla
  • KESKİN DEDE 3 yıl önce Şikayet Et
    TABİKİ AŞI OLMAMIZ GEREK ,NEDEN ,, BİR RAHATSIZLIĞIMIZDA VE HASTA OLDUĞUMUZDA NEDEN HASTANEYE GİDERİZ TEDAVİ İÇİN AŞIDA BİR TEDAVİDİR, şifasını da ALLAH verir İNŞALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi