Çavuşoğlu'ndan son dakika AB açıklaması

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "AB'nin aralık zirvesini bize uzatılan el olarak gördük. Reformlar pozitif atmosfere katkı sağlayacaktır. Gümrük Birliği mutabakatının güncellenmesi gerekiyor. Bizim açımızdan birinci konu YPG'ye desteğin kesilmesi" açıklamasında bulundu.

Çavuşoğlu'ndan son dakika AB açıklaması
Çavuşoğlu'ndan son dakika AB açıklaması
GİRİŞ 23.01.2021 10:07 GÜNCELLEME 23.01.2021 11:02
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brüksel'de yaptığı görüşmeler için "Birlikte her düzeyde çalışmaya devam etme konusunda mutabıkız." ifadelerini kullandı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Çavuşluğu'nun açıklamaları şöyle:

"Bu diyalog artarak devam edecek. Gümrük Birliği mutabakatının güncellenmesi gerektiğini herkes söylüyor. Detaylarını Mart zirvesi öncesi ve sonrasında birlikte ele alacağız. Devam eden reform çalışmalarının da Avrupa Birliği ile pozitif atmosfere katkı sağlayacaktır. S-400 konusunda NATO çatısı altında komisyon kurma teklifimizin geçerli olduğunu kendisine hatırlattık. NATO Genel Sekreteri ABD’nin kabul etmesi halinde bu teklife olumlu bakıyor."

YORUMLAR 37
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi yaparlar ama teröre desteği çekmezler. Tecrübeliyiz.
    Cevapla
  • meraci83 3 yıl önce Şikayet Et
    Nato denen oluşum bir sömürü ve sülükler gücüdür. ABD denen büyük yılanını emrindedir. Avrupa denen küçük vampirler topluluğu büyük yılan altınıza yapın dese tuvalete bile gidemezler. Ne yazık ki bizde bu vampirlerden anlayış bekler durumdayız.
    Cevapla
  • Cem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu AB 2016 da vize serbestisi uygulayacaktı. Halen gündeme gelmiyor.Sn Çavuşoğlu bu konuyu yüzlerine vurun.Yalancı AB
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu kadar AB´ciyiz.? Resmen 404 gibi yapi$iyoruz.! Ben $ahsen AB´ye girmek asla istemiyorum.Türkiye AB´nin bulgfaristanin cöplügü degildir..istemiyoruz karde$im.Biz asya ile ne kadar yakinla$irsak AB´de bize okadar yalakalik yapcak yakinla$mak istiycektir..Birde tuturmu$uz Vize serbestlisi:! Bu ne yaaa..!!!
    Cevapla
  • Muaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde organize bir şekilde umutsuzluk ve karamsarlık aşılayan bir güruh var dikkatli olun, siz bilirsiniz onların kimler olduğunu....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti