Canbey'den YEDAM'a ziyaret

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, “YEDAM’ın Balıkesirimize açılmasından ötürü memnuniyet duyuyoruz. Bağımlı vatandaşlarımızın rehabilite edilerek topluma yeniden kazandırılması çok önemli.” dedi.

Canbey'den YEDAM'a ziyaret
Canbey'den YEDAM'a ziyaret
GİRİŞ 24.01.2021 15:28 GÜNCELLEME 24.01.2021 15:28

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM) AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz ve beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Ziyaretinde Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Ömür Eroğlu’ndan bilgiler alan Canbey, bağımlılık yapan her türlü maddeyle mücadele eden YEDAM’ın Balıkesir’e açılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve çalışmalarını önemsediklerini söyledi. 

Bağımlılıkla Hep Birlikte Mücadele Edeceğiz 

YEDAM’ın alkol, tütün, madde ve teknoloji bağımlıları ile bağımlı yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağladığını belirten Milletvekili Canbey; “Bağımlılık günümüzün en önemli sorunlarından biri. Yıllardır alkol ve sigara gibi bağımlılıkla mücadele yürüten Yeşilay’ın bünyesinde faaliyet gösteren YEDAM’ın Balıkesirimize açılmasından ötürü memnuniyet duyuyoruz. Bağımlı vatandaşlarımızın rehabilite edilerek topluma yeniden kazandırılması çok önemli. Bağımlılıkla mücadelede başarılı olmak için toplumun tüm kesimlerinden alınacak destekle birlikte YEDAM’ın çalışmaları büyük önem arz edecek. Bu hususta emek veren tüm YEDAM çalışanlarına ve gönüllülerine başarılar diliyorum.” dedi.

YEDAM Güzel İşler Yapacak

Yeşilay Başkanı Ömür Eroğlu da, Yeşilay olarak Balıkesir’de önemli hedefleri olduğunu ifade ederek, “YEDAM’ın açılmasında Sayın vekilimizin de katkısı var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz beyin ve Sayın Valimiz Hasan Şıldak beyin desteği var. İnşallah şehrimiz insanına burada çok güzel hizmetler vereceğiz. Ben bugün buraya bize ziyarete gelen heyetimize teşekkür ediyorum”dedi. 

Cengiz: YEDAM’ın Açılmasından Memnunuz 

Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz de YEDAM’ın açılmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Yeşilay personeliyle de bir süre sohbet etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden YEDAM Şube Başkanı Ömür Eroğlu da Milletvekili Mustafa Canbey’e, Meral Cengiz’e ve beraberindeki misafirlere teşekkür etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı