Kılıçdaroğlu’nun sert üslubu taktikmiş!

Son günlerde grup toplantılarında yaptığı sert konuşmalarla gündeme gelen CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sert üslubunun taktiksel olduğu ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu’nun sert üslubu taktikmiş!
Kılıçdaroğlu’nun sert üslubu taktikmiş!
GİRİŞ 27.01.2021 14:40 GÜNCELLEME 27.01.2021 14:40
Bu Habere 172 Yorum Yapılmış

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir tonu her defasında daha da sertleşen konuşmalarıyla gündemde. Özellikle TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmalarda başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve çalışma arkadaşlarına hakaret etmekten çekinmeyen Kılıçdaroğlu, öğretmenler başta olmak üzere birçok meslek grubuna da AK Parti’ye oy verdikleri için hakaret etmişti. Son grup konuşmasında ise Valilere militan sözleriyle gündeme gelen Kılıçdaroğlu’nun bu sert üslubunun taktiksel olduğu ortaya çıktı. 

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, TBMM’de CHP kulislerinde yaptığı görüşmelere dayanarak “Gerilim kime yarıyor?” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Sarıkaya, CHP’lilerden elde ettiği “sert üslubun Kılıçdaroğlu’na puan kazandırdığını ve bu yüzden her geçen gün daha sert bir üslup takındığını, bilgisini okuyucularıyla paylaştı. Sarıkaya, CHP kulislerinden elde ettiği bilgiye dayanarak, Kılıçdaroğlu’nun daha da sertleşeceğini de yine okuyucularına aktardı. 

Yazının ilgili bölümü şöyle;  

“Şunu baştan belirteyim ki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu denli kızgın halini kürsüde ender gördüm…
Sanırım bir önceki Enis Berberoğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesi sonrasındaydı…
Dünkü ise öfkesinin zirvesiydi…
CHP yöneticileri ile kulis sohbetimden anladım ki Kılıçdaroğlu bu sert üslubu devam ettirmekte kararlı.
Yapılan araştırmalar ve Kılıçdaroğlu’nun TBMM tatili sırasında bölgelerde görevlendirdiği milletvekillerinden gelen bilgiler, kamuoyunda bu üslubun tuttuğunu raporlamış.”

YORUMLAR 172
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Babanin oglu kemal atarlari bunlar yemezler
    Cevapla
  • Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tutmayın küçük enişteyi
    Cevapla
  • celal 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba doktoru onun bu artiz hallerine ne diyor.
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    bence kemal i bitirmek istiyenler kemal e bu uslup tutu diye sahte bilgi aktariyorlar kemal de zaten defalarca sahte bilgilere kanarak kendini rezil etti asli astari olmayan nice yalan haberleri buyuk bir is basariyormus edasiyla siraladi sonuc husran kemal en fazla 2023 e kadar chp basinda 2023 ten sonra chp de kimse kemal i istemez zira gelecek secimde butun oylar ak partiye
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Deli manyak Kemal ne yaparsan yap aha bu yazdığımdan daha sert olamaz. Sende kendini lider mi sanıyorsun pabucumun nusayrisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri