Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin 28'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle BBP kurucu lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti
Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti
GİRİŞ 29.01.2021 14:40 GÜNCELLEME 29.01.2021 14:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberindeki divan üyeleriyle birlikte BBP kurucu lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Taceddin Dergâhındaki kabrini ziyaret etti. Burada Yazıcıoğlu'nun mezarı başında Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Daha sonra Destici ve divan üyeleri, Yazıcıoğlu'nun kabrine 28 gül bıraktı.

Destici burada yaptığı açıklamada, "Bir siyasi partinin yönetimiyle birlikte büyük bir ailenin ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetinin sorumluluğunu taşıyoruz. Ayaktayız ve her gün güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Tüm dava arkadaşlarım da başarıya doğru, önümüzdeki tüm engelleri yıkarak ilerleyeceğimizden emin olsunlar. BBP'nin mensuplarını ve bugün bizimle mesafeleri ne olursa olsun, buraya emek vermiş herkesi kardeşlerimiz olarak görüyoruz. Bazen kendi içimizde, farklı düşündüğümüz, farklı kararlar verdiğimiz zamanlar da oldu. Bununla birlikte, doğruluktan, ahlaktan, şehidimizin emanetinin bize yüklediği manevi sorumluluktan hiç ayrılmadık. Bundan sonra da ayrılmayacağız. Bu kutlu ve büyük yürüyüşümüzde yüreği vatan millet ezan ve bayrak sevdası ile coşan herkesi partimize, davamıza, mücadelemize katkı vermeye çağırıyorum. Gayemiz büyük birlik; hedefimiz milliyetçi, maneviyatçı, demokrat, büyük Türkiye'dir" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Keskinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Mekanı Cennet olsun, vatan, Millet/Ümmeti MUHAMMED, devlet sevdalı Yiğit MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN...
    Cevapla
  • Halit 3 yıl önce Şikayet Et
    Furkan geliyor la!....Yanında Yusuf abi de var.Kaç la !...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu