Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"nda konuşuyor.

GİRİŞ 02.02.2021 14:46 GÜNCELLEME 02.02.2021 16:06
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"nda konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Hükümete geldikten sonra açıkladığımız ilk 6 aylık acil eylem planımızda, 'Bütün yollarımız duble yol olacak' dediğimizde bunu dalga konusu yapmışlardı. Tabii biz kulak asmadık. Kollarımızı sıvadık ve çalışmaya başladık. Görevi devraldığımızda 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol vardı. Bugüne kadar 22 bin kilometre daha bölünmüş yol kazandırdık. 

"HERKES DESTEK OLMALI"

Bu ülkede yaşayan istisnasız herkesin trafik güvenliği hususundaki çalışmalara destek vermesi şarttır. Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu. Trafik kazalarında içimizin soğuması, kalbimizin mutmain olması için görmemiz gereken rakam sıfır kaza, sıfır can kaybı, sıfır acıdır. Trafik güvenliği yaya, motosikletli, bisikletli, engelli ve yaşlılar gibi kullanıcıların korunması öncelikli alanlarımız arasındadır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 42
  • SİVAS,LI 3 yıl önce Şikayet Et
    millet artık yola hava alanına bakmıyo cebine girene bakıyo,lütfen artık şu ssk emeklilerinin maaşlarına,bir iyileştirme getirin.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmediğimiz köprülerin parasınını ödüyoruz birkaç holding zengin olsun diye Deli Dumrul hesabı
    Cevapla
  • Nami 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizden önce yol da yoktu.
    Cevapla
  • hacı ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHINA kurbam reis babam.seni cok cok seviyorum.emaneti ALLAHU TAA LAYA OLSUN INSALLAH
    Cevapla
  • Musti 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaya geçidinde durmayanlari ne yapıyoruz . hala yaya geçidinde korkuyoruz her gün CİNAYET gibi kazalar var dur denilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!