Öztürk Yılmaz'dan CHP'ye olay sözler!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, CHP'den istifa eden milletvekilleriyle ilgili açıklamada bulundu. Yılmaz, "Daha çok insan gidecektir. Muhalefet partisinin, FETÖ ile olan yakınlığı, onların dilini kullanması, bölücü unsurlarla olan irtibatı, dışarının çaldığı müziğe göre ittifak oluşturması halkın kabul edebileceği bir durum değildir" dedi.

Öztürk Yılmaz'dan CHP'ye olay sözler!
Öztürk Yılmaz'dan CHP'ye olay sözler!
GİRİŞ 06.02.2021 06:41 GÜNCELLEME 06.02.2021 06:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP'den istifa eden milletvekillerinin durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Daha çok insan gidecektir" ifadesini kullandı. Mecliste düzenlediği basın toplantısında konuşan Yılmaz, Türkiye'de ana muhalefet ve muhalefet partisi bulunmadığını savunarak şunları söyledi:

"TEK BİR YERDEN KONTROL EDİLİYORLAR"

"Türkiye'de 'kukla bir muhalefet' bulunuyor. İşi, muhalefet yapmak değil. CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, bunlar tek bir partidir, tek bir yerden kontrol ediliyor. Sanki muhalefet yapacaklar gibi seçmeni aldatıyorlar. Sayın Erdoğan'ın en büyük şansı, böyle bir muhalefet olması. Onun için teşekkür etmesi lazım."

"MUHALEFET FETÖ İLE AYNI DİLİ KULLANIYOR"

Yılmaz, bir gazetecinin CHP'den istifa eden milletvekillerini anımsatarak değerlendirmesini sorması üzerine "Türkiye'de çok büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Orada kazan kaynıyor. Daha çok insan gidecektir. Muhalefet partisinin, FETÖ ile olan yakınlığı, onların dilini kullanması, bölücü unsurlarla olan irtibatı, dışarının çaldığı müziğe göre ittifak oluşturması halkın kabul edebileceği bir durum değildir" yanıtını verdi.

YORUMLAR 10
  • saruhan 3 yıl önce Şikayet Et
    muhasebecimiydi bu
    Cevapla
  • antalya ve burdurlu 3 yıl önce Şikayet Et
    televizyonda kendisini devamlı dinliyorum.. chp yi eleştiriyor. ama hükümete çok haksız ithamları var
    Cevapla
  • misafir1 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün için doğru söylüyorsun.
    Cevapla
  • yiğidoğ 3 yıl önce Şikayet Et
    günaydın daha yeni mi gördün
    Cevapla
  • Tuğlu... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda doğru söylüyor ya bravo valla...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya