İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan dikkat çeken açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘’Ucuz, sosyal medya manipülasyonlarına... Uygur Türkü kardeşlerimiz ülkemizde Al bayrak ve Gökbayrak gölgesinde hür ve özgürdürler... Cumhurbaşkanımızın talimatı ile kardeşlerimize yaptığımız hizmetler şerefimizdir.’’ dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan dikkat çeken açıklama
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan dikkat çeken açıklama
GİRİŞ 15.02.2021 12:45 GÜNCELLEME 15.02.2021 12:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’Ucuz, sosyal medya manipülasyonlarına... Uygur Türkü kardeşlerimiz ülkemizde Al bayrak ve Gökbayrak gölgesinde hür ve özgürdürler... Cumhurbaşkanımızın talimatı ile kardeşlerimize yaptığımız hizmetler şerefimizdir.’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya böyle gercekci vatani icin elinden geleni yapan hatta fazlasini bile yapan milletin huzuru icin yapamiyacgi hicbir $ey olmayan ALLAH´i agzindan eksik etmeyen imanli Türkiyeyi Vatanini seven süper bir bakanimiz..in$allah gelceginde CUMHURBA$KANI OLUR..
    Cevapla
  • Yazıyorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet aklı; "Hassasiyetimiz, Uygur Türkü kardeşlerimizin okyanus ötesinden planlanan, uluslar arası çatışma vesilesi yapılmak istenmesine karşı dikkatli olmaktır" önce bu sözü anlayalım sonra eleştirelim, tabi yüzünüz kalırsa.
    Cevapla
  • ismail kerimoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    sağ olsun sayın cumhur bakanımız ve bakanlarımız ve milletimiz ve uygur kardeşlerimiz
    Cevapla
  • Emrullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Çin devletinin Doğu Türkistana yaptığı zülümler meydanda, bizde ticareti geliştirmeye çalışıyoruz,ne olduğumuz belli değil.
    Cevapla
  • ülküdaş 3 yıl önce Şikayet Et
    varolun sayın bakanım biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak bu mazlum kardeşlerimize ne çin ne abd umrumda değil yeterki kardeşlerimiz huzurlu olsun ancak çin bu konuda uyarılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?