Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu'na nükleer santral tepkisi: Siz de heykelini yaparsınız!

Geçtiğimiz günlerde Akkuyu Nükleer Santrali Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı'nın videokonferans ile katıldığı törenle açılmıştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu nükleer santrali eleştireyim derken, "Akkuyu Atom Santrali" dedi. Partililerin birkaç kez düzeltmesi üzerine doğru tanımı yapan Kılıçdaroğlu'na tepki AK Partili Bülent Turan'dan geldi. Turan, "Biz reaktörü yapalım, siz de heykelini yaparsınız" dedi.

Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu'na nükleer santral tepkisi: Siz de heykelini yaparsınız!
Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu'na nükleer santral tepkisi: Siz de heykelini yaparsınız!
GİRİŞ 16.03.2021 23:21 GÜNCELLEME 16.03.2021 23:24
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Akkuyu Nükleer Santrali için, "Akkuyu Atom Santrali miydi neydi adı" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, partililerin birkaç kez düzeltmesi üzerine "Akkuyu Nükleer Santrali" dedi. 

AKKUYU'DA REAKTÖR ÜRETİMİ BAŞLADI

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki gösterdi. Turan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Siz karşı çıksanız da milletimiz onlarca yıl daha kaybetmesin diye biz yine de yapacağız. Biz reaktörü yapalım, siz de heykelini yaparsınız." 

CHP'Lİ BELEDİYE ATATÜRK HEYKELİNİ KALDIRDI

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 96
  • azi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin Ülkeye insanlarina bir faydasi olmaz Bunlar kenidi cikarlari icin ugrasir bu mankurtlar kendi refahlarinin cikarlarinin icin ugrasir sala basi al maasi 2002 ye kadar yaptiklari buydu terar gecseler aynisina devam ederler vatan milleti icin bir dertleri yoktur bunlar düsmanlada isbirligide yapar zaten yapiyorlar
    Cevapla
  • Ademoğu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu laf kavgada söylenmez be
    Cevapla
  • münih 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar türkiyenin kalkinmasini istemeyenler biz yapmiyalim disülkelerden aliriz.onu yapma bunu yapma bunlara kalsa türkiye durdugu yerde dursun hic birsey yapmasin
    Cevapla
  • SİVAS,LI 3 yıl önce Şikayet Et
    niye kızıyosunuz kardeşim,öyle söyledilerse ne yapsın,dolduran yanlış yükleme yapmış,kemalin suçu ne.
    Cevapla
  • meraci83 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi laf! Taşı gediğine cuk oturtmuş. cHp kafası bunu anlar mı bilemem. Büyük abileri "bıdon" un da heykelini yapıp cHp parti binasının önüne dikerlerse şaşırmam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı