Kabaktepe'den CHP'li İBB yönetimine: "121 milyar TL'lik kaynağı nerede harcadınız?"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, CHP’li İBB yönetimine belediye bütçesini, merkezi hükümetten gelen bütçeyi nerede harcadıklarını sordu.

Kabaktepe'den CHP'li İBB yönetimine: "121 milyar TL'lik kaynağı nerede harcadınız?"
Kabaktepe'den CHP'li İBB yönetimine: "121 milyar TL'lik kaynağı nerede harcadınız?"
GİRİŞ 15.04.2021 15:49 GÜNCELLEME 15.04.2021 15:54
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2 yıla yaklaşan görev sürecinde CHP’li İBB yönetiminin projelendirilip hayata geçirdiği tek bir eserin dahi olmadığına dikkat çekti.

Bugüne kadar AK Parti döneminde yapılmış projelerin yeniden açılışını yapmaktan ve büyük ölçüde tamamlanan hizmetlerin kurdelesini kesmekten öte bir faaliyetin olmadığını vurgulayan Kabaktepe, belediye kaynaklarının nerelere harcandığının merak konusu olduğuna vurgu yaptı.

9 MİLYAR TL DAHA BORÇLANACAK

İBB'nin iştirakleri dahil toplam bütçesi 75,5 milyar TL. Merkezi hükümetten 15,5 milyar TL beklenmesine rağmen gerçekleşen rakam 17,5 milyar TL. CHP’li İBB yönetimi ise son 2 yılda toplam 19 milyar TL borçlandı. Bu sene içerisinde de 9 milyar TL daha borçlanmayı hedefliyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından, CHP’li İBB yönetimine 121 milyar TL'nin nerede harcandığını sordu.

KABAKTEPE: “İBB’NİN KAYNAKLARI TEMEL ATMAMA TÖRENLERİNE Mİ GİTTİ?”

CHP’li İBB yönetiminin bugüne kadar eline geçen kaynakları nerelerde harcadığına dikkat çeken Osman Nuri Kabaktepe, 2 yıla yaklaşan görev sürecinde projelendirilip hayata geçirilen 1 tane eserin dahi bulunup bulunmadığını sordu.

‘İBB’nin kaynakları reklam filmlerine mi yatırıldı’ diyen Kabaktepe, İBB'nin iştirakleri dahil toplam bütçesi 75,5 milyar TL. Hükümetten gelenle birlikte 93 milyar TL. İBB'nin 2 yılda borçlanması 19 milyar TL. Bu sene ona 9 milyar TL daha eklenecek. Peki, bu kadar parayı atmadığınız temellere mi, yoksa reklam filmlerine mi harcadınız?” şeklinde soru yöneltti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    eee bir öğün yemek 6500 tl olunca haliyle o kadar da yalaka yardakçı varken az bile 121 milyar tl koskocaaaa ekrem başkan musakka yiyecek değil ya
    Cevapla
  • mete 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlara mübak başkasına haramm
    Cevapla
  • ALİ KARA 3 yıl önce Şikayet Et
    saz arkadaşları hdp,ip vb dostlarına vermiş olabilir bunun neresi garip
    Cevapla
  • İşte Meydan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu suç bildirisini ve şikayeti ne yandaşları basın(para verdikleri halktv ile bedava gazetesini dağıttıkları Sözcü reklam verdikleri Tele1 Birgün vs. gibi kuruluşları) yayınlayamaz CeHaletPerestlerde bu sorulan sorulara kulağını tıkar pkk ve fetöyü kollayıp; Gülen mağdur, ekoş neden içeride, Osman Kavala'ya ne oldu, apo tecritte rahat değil gibi konularla ortamı sulandırmaya devam ederler! İstanbul Ankara İzmir Adana Mersin Antalya Eskişehir Çankkale Edirne vb illerde hala soygun son sürat devam ediyor!!!!
    Cevapla
  • veli 3 yıl önce Şikayet Et
    teröristlere gitti maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!