Son dakika: AK Partili Köse'den canlı yayında önemli açıklamalar!

ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunumuyla ekrana gelen "Başkent Kulisi" programında konuştu.

GİRİŞ 09.05.2021 12:00 GÜNCELLEME 09.05.2021 12:42
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber 7 yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi Programının bu haftaki konuğu Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse oldu.

Murat Köse, canlı yayında Mehmet Acet'in gündeme dair sorularını cevapladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın vaatlerini yerine getiremediğini ifade eden Köse, Yavaş'ın 60 km metro inşaatının 1 metresini dahi yapamadığını ifade etti.

Murat Köse'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"30 milyar liralık bütçe kullandı. Bir tane yaptığı proje var mı diye sormak gerekiyor? 30 milyarın nereye gittiğini biz göremiyoruz. Bunu Ankara halkının sorgulaması gerekiyor.

Yavaş iki yılda sosyal medya yöneticiliği yaptı. Sanal bir belediyecilik yönetiyor.

Hemen hemen her Meclis'ten borç istedi. 3 milyar borçlanma yetkisi verdik. Şu anda dahi hala CHP'li Karayalçın'ın borçları ödeniyor.

25 yıldaki borçlanma oranını 2 yılda yaptı. 

Biz Yavaş'ın döktüğü asfaltın 5 katını döktük. ABB'de bir yönetim zafiyeti ve iş bilmezlik var.

Ankara'nın su ihtiyacı 1.2 milyon metreküp, geçmiş yıllarda yapılan barajlarla su sıkıntısı yok çözüldü, bunu karşılayabiliyoruz. Ama Sayın Yavaş, zam yapmak için su yokmuş havası oluşturmaya çalışıyor.

ÇALIŞMALARI ENGELLENİYOR MU?

İki yıl geçti biz hangi projesine hangi kredi talebine karşı çıktık? Belediye Meclis'inde alınan kararların yüzde 97'si ortak kararla alınıyor. Biz engel olsaydık oran bu olmazdı. 

Ankara Belediyesine siyasi eğilimlerle 5 bin kişi alındı. Bu beceri ve anlattıklarımızla Cumhurbaşkanlığı adaylığını yüzde sıfır ihtimal olarak görüyorum.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 212
  • Akıllı deli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ye babam ye 128 milyar dolar nerde başkan
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    12 .ayda anka parkla ilgili görevlendirilen 4 müfettiş herhangi bişey bulamayınca raporu yayınlamayan müfettişleri görevden çektiren acil alım ihalesi açıp yandaşa 516 gün iş bitirme raporu veren mansurdan ne bekliyor ankaralılar bol bol yalan algı sahi hani melih gökçek yolsuzluk yapmıştı kaç gün kaç saat ceza aldı gökçek hangi dava açıldı varmı sıfır iyi keklediler milleti chp iyi saadet hdp
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Mansur bey seçim zamanında çantası olarak taşıdığı bir zat vardı hatta abb ye işe almıştı bu zaatı enson sokağa çıkma yasağında istanbulda uyuşturucuyla yakalanmıştı sinan aygün günlerce bağırdı 25 milyon rüşvet istediniz benden diye adam ses kayıtlarını şimdi yargıya taşıdı en son mansuru 1.5 milyonluk minübüs yolculuğunu gördüm bide boğaziçi eylemlerinde lgbt dhckpc pkk sempatizanlarına destek verirken gördük işe yarar bir haltları yok varsa yoksa algı yalan kışın yaşadığımız kayak maceralarını anlatmıyorum
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Mansoşta Ekoş gibi ya kaçacak ya da bu DÜZENBAZLIKLARININ hesabını Yargı önünde verecek ama kaçsada onları bulup getirip YARGILAMAK bu HÜKÜMETİN GÖREVİDİR Halkın Parasını çalan peşkeş çekenler cezasız kalmamalıdır kalmayacakta İnşaALLAH ayrıca bu mansoş ve ekoşun paralı trollüğünü yapan ve bunlara yardaklanıp geçinenlerde bulunup onlardan da bu PARALAR TAHSİL EDİLECEKTİR ucuz kurtulacaklarını sanmasınlar TAKİP VE TAHKİKATLER başlatıldı bunu bilsinler!!!
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanar döner miliyetci den ne beklenir hertelden çalar yarın HDP li olur oy için şaşmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı