Kabaktepe'den Kudüs mesajı: İsrail’in işgali de zulmü de asla payidar olmayacak

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, işgalci İsrail’in Kudüs’teki terör saldırılarına ilişkin, "İsrail’in işgali de zulmü de asla payidar olmayacak” dedi.

Kabaktepe'den Kudüs mesajı: İsrail’in işgali de zulmü de asla payidar olmayacak
Kabaktepe'den Kudüs mesajı: İsrail’in işgali de zulmü de asla payidar olmayacak
GİRİŞ 12.05.2021 12:42 GÜNCELLEME 12.05.2021 14:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail’in Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs’te artan saldırıları, Filistinli yerleşimcilerin evlerinin gasp edilmesi, masum sivillerin katledilmesi nedeniyle AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de yayınladığı video mesaj ile açıklama yaptı.

"İSRAİLLİ YERLEŞİMCİ YOKTUR, İŞGALCİ VARDIR"

Filistinli kardeşlerimizin hem topraklarının hem de evlerinin işgal edildiğine dikkat çeken Kabaktepe, “Ramazan ayındayız. Merhametin yükseldiği ama İsrail’in merhamet yerine zulümle, Filistinli kardeşlerimizin ibadet haklarını engelleyip Mescid-i Aksa’yı işgal girişiminde bulunduğu günleri yaşıyoruz. Dünyanın en kadim kentlerinden birinde yaşanan bu zulmü, yaşanan bu işkenceyi, yaşanan bu işgali en şiddetli bir şekilde kınıyoruz. İsrail’de bir devletten değil, terör yöntemleri kullanarak Filistinli kardeşlerimizin en tabi haklarını engelleyen bir işgalciden bahsetmek mümkündür. İsrail’de bir yerleşimciden değil işgalciden, Filistinli kardeşlerimizin topraklarını işgal eden işgalcilerden bahsetmek mümkündür. Yerleşimci yoktur, işgalci vardır.” şeklinde konuştu.

"İSRAİL ZULMÜ DE ASLA PAYİDAR OLMAYACAK"

Tarihten bugüne zulmün asla payidar olmadığına vurgu yapan Kabaktepe, “İsrail’de bir devlet değil, terörizm yöntemleriyle Filistinli kardeşlerimizin insani haklarını, ibadi haklarını, dini haklarını, en temel hak ve özgürlüklerini kısıtlayan, onlara en şiddetli zulmü uygulayan bir devlet terörizmiyle karşı karşıyayız. Her Ramazan ayında bunu yapmaları da manidardır. Ancak şunun da altını çizmek istiyoruz ki tarihi bir gerçektir, kadim bir gerçektir; zulüm hiçbir zaman payidar olmamıştır. Bugün İsrail’in terörize ederek terör faaliyetleriyle, işgalci bir tavırla Kudüs’te, Filistin’de uyguladığı zulüm payidar olmayacak, elbet bir gün son bulacaktır.” dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • dadas 2 yıl önce Şikayet Et
    sonuç ne sonuç her sene aynı terörü yapan bu haysiyetsizlere kınamaktan baska yaptığınız bir şey söyleyin asker yoksa silahlandırın bizi vatandaş olarak biz gidelim
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın En Aşağılık Milleti Yahudiler Kökünüz Kurusun Taşra Yahudileri
    Cevapla
  • abdurrahman 2 yıl önce Şikayet Et
    israiılın guvenlıgını sağlayan incirlik ve malatya kurecik kapatılsın.d8 islam birliğini Turkıye harekete gecirerek acilen kudusu islam barıs gucu gonderilmeli
    Cevapla
  • Mehmet Nedim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma da türkiye oraya kağıttan uçak bile gönderemez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!