İşgalci İsrail, Gazze'ye yönelik Ramazan ayında başlattığı saldırılara devam ediyor. İnsanlık dışı zulme dünya sessiz kalırken, Türkiye uluslararası kamuoyunu harekete geçmeye davet ediyor. 

Ülkemizde de saldırılara tepkiler gösterilirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile HDP Diyarbakır Milletvekili Hişyar Özsoy'un birebir aynı açıklamayı yapması dikkati çekti. 

Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener şunları söyledi: 

Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrail versiyonu olan Binyamin Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için gözünü kırpmadan sivilerin ve çocukların hayatlarına kast etmekten geri durmadı. 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Hişyar Özsoy ise şu ifadeleri kullandı: 

Hem yolsuzluk davalarıyla boğuşan hem de hükümet kuramayan Netanyahu, Gazze'ye saldırarak Filistin'i tekrar kan gölüne çevirerek tekrar siyasi pozisyon tutmaya çalışıyor. Açıkçası ben buna bakarken Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 7 Haziran sonrası sürecine biraz benzettim. 

Yorumlar 251 Yorum Var
  • Mehmet 22.05.2021 18:49
    Herşey ortada diyorlar. Hala da inanmayan varsa diyecek bişey yok. Allah ıslah etsin
  • yeşim 20.05.2021 22:01
    aynı yerden emir almışlar bunu diyeceksin diyorlar onlarda söylüyor demekki
  • muvahhid 20.05.2021 14:54
    Bir zamsnlar yağlı kazığa oturtjlmak istenenlerin,kendilerini yağlı kazığa oturtnak isteyenlerin haşera savar reisi cumhurumuza çemkirmesi mânidar.Ahlaksızsınız ulan.Hatta gerçekten düşmansınız.Muhalif olmsk başka düşmanlık başkadır.
  • Huzur İslamda 20.05.2021 14:41
    Reis teröristleri temizledikçe gizli terörist ler dile geliyo
  • Teknisyen 20.05.2021 14:10
    Bunlar aynı kaptan yeyip içtikleri için fikirleri de aynı
Daha fazla yorum görüntüle