Yeni normalleşme kararları açıklanacak! Kabine Toplantısı başladı

Normalleşme dönemi kapsamında kısıtlamaların gevşetilmesinin beklendiği kritik Kabine Toplantısı Cumhurbaşlanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

Yeni normalleşme kararları açıklanacak! Kabine Toplantısı başladı
Yeni normalleşme kararları açıklanacak! Kabine Toplantısı başladı
GİRİŞ 31.05.2021 16:02 GÜNCELLEME 31.05.2021 17:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 16.00'da başladı.

Tüm Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü Kabine Toplantısı'nın ardından yapacağı açıklamayı bekliyor. Son dakika haberine göre kritik Kabine Toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı'nın ardından 1 Haziran sonrası atılacak normalleşme adımlarını merak ediyor. Peki, kafe ve restoranlar açılacak mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişecek mi? Spor salonları, halı sahalar ve yüzme havuzları açılacak mı? Okullarda yüz yüze eğitime geçilecek mi? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları bu akşam belli olacak.

Türkiye'nin 1 Haziran sonrası normalleşme planına dair atılması beklenen adımlar da günün en çok konuşulan konulardan oldu... Sokağa çıkma kısıtlamaları, kafe ve restoranların durumu, yüz yüze eğitim ile düğünlerin yapılıp yapılmayacağı Kabine'de gündemde olacak.

 

YORUMLAR 5
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hafta sonlarını açın artık yeter çocuklar bunalıma girdi ailece hiç bir etkinlik yapamıyoruz hafta ici iş hafta sonu tıkanma yeter gerçekten sıkıldık
    Cevapla
  • ramazan elazığ 2 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık bunaldık açın her yerı
    Cevapla
  • Ziyaretci 2 yıl önce Şikayet Et
    Biraz piyasa düzelsin diye iş yerleri açılsın iş krizi azalsın diye biyerleri açmayı düşünüyorlar şunu herkes bilsinki insannın hayatı dahada tehlikeli hale geliyor insanlar kural mesafe dinlemiyor buda Virüsü dahada güçlendiriyor sadece yaşlılar değil herkes tehlike altında Corona yenilmiyor kendini tekrar yeniliyor ve son zamanlar gözleri kör etmeye bile başladı piyasa için iyi olacak ama insanalr için çok kötü
    Cevapla
  • ali65üstü 2 yıl önce Şikayet Et
    vürüs ve mutasyon turistlerden geldi bu yazda değişik mutasyonlu vürüs yine turistlerden gelecek vebalini bizler ev hapsinde tutularak çekiyoruz hele 65 yaş üstü 1 seneden fazla ev hapsinde 65 yaş üstünde akıllı telefon ve internet yok has kodu nasıl alınır bilmiyor kıronik rahatsızlığı tansiyon var aşı olması doktorlarca güvenli değil deniyor ve 65 yaş üstüne aşı olma zorunluluğu getirildi bu hak ravamı artık 65 yaş üstünü rahat bırakın onlar suçlu değil bu ülkenin saygın büyükleridir.
    Cevapla
  • Okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Mevzuyu araştır, boş konuşma.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor