Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili ile ortak açıklama yaptı.

GİRİŞ 01.06.2021 19:17 GÜNCELLEME 01.06.2021 20:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili ile ortak açıklama yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Serbest ticaret anlaşması için müzakereleri sürdürüyoruz.

Enerjide güney gaz koridorunu oluşturduk. 

Azerbaycan-Gürcistan-Ermenistan, böyle bir üçlü iş birliği veya Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan iş birliği, bütün bunlara Türkiye olarak varız.

YORUMLAR 17
  • Behcet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar başarılı oluruz bilemem ama ufuk ve vizyon sahibisin RECEP TAYYİP ERDOĞAN... Afrika. Kafkasya. Ortadoğu. Balkanlar.
    Cevapla
  • KOMİK SEÇMEN 2 yıl önce Şikayet Et
    REİS her dediğinin altına imza atarız. Yalnız Abhazya ve Güney Osetya meselelerini Gürcistan'ın toprak bütünlüğü içerisinde görme yaklaşımı hariç. Her ne kadar Abhazya ve Güney Osetya'yı Resmen tanımasalar da Gürcistanîn sadık Batılı Müttef,ikleri bile bu iki bölgeden Gürcistan'ın toprak bütünlüğü meselesi olarak bahsetmiyyorlar. Kaldı ki Gürcistan'ı böyle yüksek beklentiler içerisine sokmasak da Gürcista'nın bölgede Türkiye dışında bir şansı yok.
    Cevapla
  • Sokaktaki adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye hiç bir zaman Ermenistan'a veyahut başka bir devlete kin gutmedi çünkü Müslümanlığın fıtratında kin gutmek yoktur bunu er geç fark edecekler. İsteseler de istemeseler de Türkiye dünyanın en etkili gücü olacaktır. Dünyanın merkezi Türkiyedir ve yeni dünya düzenini inşaa edecek tüm vasıflara sahip tek ülke ve topluluktur. Ermenistan kendi halkını dusunuyor ise Türkiye'nin uzattığı bu dostluk elini geri çevirmez cevirse de Türkiye değil kendisi kaybeder
    Cevapla
  • mütercim 2 yıl önce Şikayet Et
    evet çok doğru efendim. müslümanlar kin gütmediği ve savaşta da barışta da Allah rızasını gözettiklerinden içlerindeki hainler için hareket alanı her zaman rahat olmuştur. oysa bu zaaf değil bilmediğimiz hikmetler içeriyor olsa gerek.
    Cevapla
  • Basdas 2 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan,fakirliğe ve sefalete alışmış,diaspo- ranın kin ve nefretiyle hayal dünyasında. Fransa'nin dürtmesiyle celallendi,maddi manevi perişan ve rezil oldu.Eminim Reis onları perişan- lıktan ve Fransa'nın oyuncağı olmaktan kurtarmayı düşünüyor ama kin ve nefret denizin de çırpınmayi seçmişler.İnşaallah,Azeriler kadir kıymet bilecekler. Sonuçtan,İran 'nın hüznü hay- ret verici.
    Cevapla
  • Selim baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya turist göndermiyor sanırım devam etsin bizde devam edeceğiz iki gün sonra kapıya gibi gelip yalvaracak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'