Milli Savunma Bakanı Akar'dan son dakika açıklama

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Akar, "Yalan dolanla TSK'ya dil uzatan ordubozanlar var. Fitne peşinde koşan ordubozanlar TSK'nın başarılarını engelleyemeyecek" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 05.06.2021 10:33 GÜNCELLEME 05.06.2021 12:38
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Akar, "Yalan dolanla TSK'ya dil uzatan ordubozanlar var. Fitne peşinde koşan ordubozanlar TSK'nın başarılarını engelleyemeyecek" açıklamasını yaptı. Akar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Yalanla dolanla ordumuza ve onun komuta heyetine dil uzatmayı adet haline getiren ordubozanlar var. Fitne ve fesat peşinde koşan bu ordubozanlar, TSK’nın tatbikatlardaki ve asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı ilhamla üç kıtada icra etmekte olduğu operasyonlardaki başarılarını engelleyemeyecekler, gölgeleyemeyecekler.

MAVİ VATAN VURGUSU

Açıkça ifade ediyoruz ki bizim kimsenin hakkında, hukukunda, toprağında gözümüz yoktur. Ancak Kıbrıs dahil, Mavi Vatanımızdaki hak, alaka ve menfaatlerimizi korumakta azimliyiz, kararlıyız ve buna muktediriz. 

YORUMLAR 31
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah' ın izniyle dışarıdan ve içeriden yapılan her türlü engellemeler ve zorluklar, daha güçlenmemize ve şahlanmamıza sebep olacak İnşallah.
    Cevapla
  • memo-se 2 yıl önce Şikayet Et
    Var olun yaşayın sizlerle gurur duyuroruz.Ayagınıza taş degmesin.
    Cevapla
  • Çağrı 2 yıl önce Şikayet Et
    Entellektüel teröristleri de halletseler sizin işiniz kolaylaşır
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Var olun yaşayın sizlerle gurur duyuroruz.Ayagınıza taş degmesin. Milletin kahramanları
    Cevapla
  • 1903 bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Pasam Turk silahli Kuvvetleri layik oldugunyerde kime dis gosterir ve kasimizi karartirsak alayi odlek gibi kacar korkma sonmez bu safakalarda en son ocak TURKIYE
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü