AK Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir televizyon programında son anket sonuçlarını açıkladı. Kurtulmuş, AK Parti’nin en yakın rakibi ile arasındaki oy farkını da açıkladı. İşte Başkan Erdoğan’ın masasındaki son anket.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te Anket sonuçları ne diyor? sorusuna cevap verdi. Kurtulmuş, "AK Parti gönüllerden düşüyor mu, hayır. Oy bakımından soruyorsanız. AK Parti'nin en yakın siyasi rakibiyle farkı en az 15 puandan daha fazladır ama bu yetmez. Cumhurbaşkanımızın bugünkü toplantılarının ana amacı ve fikri de budur." dedi.

AK Partili Kurtulmuş'un açıklamaları şöyle:

Biz aslında kongrenin ertesi gününden itibaren 2023 seçimi çalışmalarına başlamış olduk. Her birimiz illerde, faaliyetlerini sürdürüyorlar. AK Parti sürekli sahada olan bir partidir, en büyük farkı da halkın gönlüyle gönülden gönüle temas kurmasıdır. Biz bunu siyasetimizin merkezine koyduk. Bu gönülleri esas alan çok ciddi şekilde uygulamayı da başardık. Gönüllere girmek büyük bir başarıdır ama gönüllerden düşmemek de önemlidir.

ANKET SONUÇLARI

Gönüllerden düşmemek büyük bir fedakarlık gerektiriyor. Bizim siyasetimizin temel ilkesi şeffaf, halkla birlikte olan, siyaseti makam mevki işi olarak değil Allah'ın rızası olarak yapmak istiyoruz. AK Parti gönüllerden düşüyor mu, hayır. Oy bakımından soruyorsanız AK Parti'nin en yakın siyasi rakibiyle farkı en az 15 puandan daha fazladır ama bu yetmez. Cumhurbaşkanımızın bugünkü toplantılarının ana amacı ve fikri de budur. Gönüllerden düşmemek için bir çabanın içinde olmalıyız. İnsanın olduğu yerde yanlış, hata, kusur vardır. Önemli olan bunlar düzeltip devam etmektir.

Pandemi şartları dolayısıyla biraz araya mesafe belki koymuş olabilir. Bunu herkes için söylüyorum. Hızla bunları aşmak ve gönüllerden düşmemeyi esas alan bir anlayışla siyasetimizi sürdürmek zorundayız.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Ömer 02.07.2021 08:20
    seçimlerden önce EYT çıkmasa oy da yok.
  • osmanlı 02.07.2021 08:19
    göz göre göre yalan söylüyorlar 15 puana akpliler inanıyormu bunlar sadece kendilerini kandırıyor eyt liler iyi bir ders verecek size kimin hakkını çaldıgınızın kanıtı olarak
  • erkan 02.07.2021 01:28
    ben sanmıyorum 15 puan fark olduğuna
  • dr.özcan 01.07.2021 23:09
    Reis in ve ekibinin bilgisi dışında,AKP li görünen menfaat gruplarının,teşkilatların büyük hataları var,elde olmayan ekon.sıkıntılar çok,halk diğerlerinin yalanlarını çaresiz ümit sanıyor,en tehlikeli grupta dünyadan habersiz 18 kuşağı bu yüzden ne yazıkki Reis bu dönem çok zorlukla alırsa bile bundan sonra asla artık alamayız.çünkü hatayı,eksiği çocuk bile bilir ama daha iyisini kimse yapamaz,yarın ülke bunların eline geçecek ,hayali bile yakıcı,yıkıcı vay halimize,akp acil toparlanmalı,halktan çok uzaklaştı
  • Ali Topcu 01.07.2021 22:52
    Mualefet çok çalışıyor. işi sıkı tutmak gerek çok çalışmamız lazım
Daha fazla yorum görüntüle