CHP mobbingde çığır açtı! Başkan kadın çalışanı oturduğu siteye temizlikçi olarak sürdü

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bir skandal daha imza attı. Seçer 2 yıldır mobinge ve psikolojik şiddete maruz kalan kadın büro çalışanını, oturduğu sitenin önüne süpürgeli temizliğe gönderdi

CHP mobbingde çığır açtı! Başkan kadın çalışanı oturduğu siteye temizlikçi olarak sürdü
CHP mobbingde çığır açtı! Başkan kadın çalışanı oturduğu siteye temizlikçi olarak sürdü
GİRİŞ 05.07.2021 10:26 GÜNCELLEME 05.07.2021 11:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mersin'de göreve geldiği günden bu yana işçilere uyguladığı mobbing ve işten çıkarmalarla gündemde olan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve yönetimi, şimdi de 2 yıldır mobinge ve psikolojik şiddete maruz kalan kadın büro çalışanını, oturduğu sitenin önüne süpürgeli temizliğe verdi.

SİYASİ GÖRÜŞÜM NEDENİYLE...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı'nda 7 yıldır ofis personeli konumunda çalıştığını belirten Tuba Güneş, "Son seçimlerden sonra siyasi görüşüm nedeniyle yoğun bir şekilde mobbinge ve sürgünlere maruz kaldım.

Bu süreç bende sağlık sorunlarına neden oldu. Hiçbir amirimle ve mesai arkadaşımla sorun yaşamamama rağmen işime verdiğim önemi göz önünde bulundurursak uğradığım haksızlığın boyutu çok büyük" dedi.

SÜPÜRGECİ OLARAK SÜRÜLDÜ

Son olarak kendi yaşadığı sitenin önündeki caddeye süpürgeci olarak sürülen Güneş, "Bu durum kronik rahatsızlıklarımın şiddetlenmesine yol açtı. Belediyeye, sağlık koşullarımın, verilen görevde çalışmama uygun olmadığını gösteren raporlarımı ibraz etmeme ve E-nabızda pandemi dolayısıyla idari izinli sayılmama rağmen göreve çağırıldım.

Ayrıca iki ay önce erkek kardeşimi kaybettim. İzin alıp, cenazeye gitmeme rağmen her gün beni arayıp, Erzincan'dan Mersin'e gelip imza atmam gerektiği söylendi" dedi.

ÇALIŞANLAR BASKIDAN MUZDARİP

Evinin önüne temizliğe gönderilen Güneş, "Bana yapılan baskı tahammül edilemez hale geldi. Sözleşmemde ücretsiz izin hakkım olmasına rağmen verdiğim dilekçeye ret cevabı aldım. Bu durumda işe gitmediğim takdirde tutanak tutup işten atmayı ya da istifa etmemi istiyorlar. Bu baskı ve zulümlerden benim gibi birçok arkadaşım da muzdarip. Hukuki süreci başlattım. Hukukun, bu haksızlığa dur denilmesini istiyorum" dedi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 7
  • konuk 2 yıl önce Şikayet Et
    chp veya hdpli değilsen yandın, görünen o ki her türlü mobinge işten çıkana kadar maruz kalırsın.
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    senin yaşadıklarını elbette Rabbim de ona yaşatacak.....
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir de kazara CHP iktidar olursa siz o zaman görün neler olacağını.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayaz toros!
    Cevapla
  • Zaza dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp demek, zulüm demektir. Bizim gençliğimizde bir slogan vardı..şöyle, zam zulüm işkence, işte Chp. Diye 40 sene geçmiş, Chp hala aynı yerde. Bunları kökü bozuk,cibilliyeti bozuk.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!