Özel uçakları satacağını söyleyen Akşener'in yolculuk sayısı şaşırttı

İktidara gelince özel uçakları satacağını iddia eden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in, son bir ayda 16 kez özel jetle yolculuk yaptığı öğrenildi.

Özel uçakları satacağını söyleyen Akşener'in yolculuk sayısı şaşırttı
Özel uçakları satacağını söyleyen Akşener'in yolculuk sayısı şaşırttı
GİRİŞ 08.07.2021 12:06 GÜNCELLEME 08.07.2021 12:06
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hükümeti uçak sayısı üzerinden eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt içi ziyaretlerinde özel jet kullanıyor. 

Muhalefet liderlerinin düştüğü çelişkili durum tepki çekerken, daha önce yaptığı açıklamalar hatırlatılıyor. 

'Özel uçaklarla gezmiyoruz' diyen Akşener özel jetle Malatya'ya gitti!'Özel uçaklarla gezmiyoruz' diyen Akşener özel jetle Malatya'ya gitti!

Samsun'a özel jetle giden Kılıçdaroğlu'ndan ilginç çıkış: Uçakları satacağımSamsun'a özel jetle giden Kılıçdaroğlu'ndan ilginç çıkış: Uçakları satacağım

Kılıçdaroğlu, "Uçakları satacağım" demişti. Akşener de iktidara gelirse özel uçakları satacağını söylemiş, "Yarın, 4-5 sene sonra Meral abla ile uçakta gitmiştik 'söz vermişti ama yalancı çıktı' dedirtmeyeceğim" ifadelerini kullanmıştı. 

AKŞENER BİR AY İÇİNDE 16 KEZ ÖZEL JET KULLANDI

Meral Akşener'in, daha önceki sözlerine rağmen özel jetle yolculuk yaptığı, son bir ay içinde 16 kez özel jete bindiği öğrenildi. 

Meral Akşener'in bindiği 'Hawker 800XP Performance' tipi uçak genellikle, ünlü isimler ve işadamları tarafından tercih ediliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • Ali Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlasilan bunlar AKP nin yaptigi Özellesmeyi beyenmiyorlar. Nekadar AKP Ülkeyi satti deselerde. Ülke yerinde ve ayaklarinin üzerinde sapasaglam duruyor. Bunlar Ülkeyi kökten satmak istiyorlar herhalde. Yani CHP ve IYI partinin Özellestirme anlayisi böyle anlasilan
    Cevapla
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Dün dört diyor bu gün dokuz diyor,bunlar mı yönetecek ülkeyi.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    birileri yazıyor bunlarda okuyorlar.kılıçdaroğlu ve akşener.size oy verenler utansınlar.yapılacak bir şey yok.sizde çoban bile olmaz.çobana hakaret olur.
    Cevapla
  • mkeskin 2 yıl önce Şikayet Et
    İstersen uzay mekiğine bin senden hiç bir şey olmaaaaazz.
    Cevapla
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan, müfterilik ve çark etme becerilerinde iki kişiden başka bir kişi daha tanımam. Biri Kemal bey diğeri de Meral hanım. Hakikaten profesyonel yalancılar gibi iş çıkarıyorlar yalnız bir farkla: Profesyonel yalancılar becerilerini bir süre kalıcı kılabiliyorlar ta ki yenisini icat edene kadar. Bu ikisi ise yatsıya kadar bile yalan mumlarını yakamıyorlar. Bunun nedeni acaba profesyonel yalancılardan daha mı ilerideler yoksa anında yeni yalanlar üretebilme kapasitesine mi sahipler? Bilen varsa cevaplasın lütfen!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık