AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Biz İstanbul’u kaybetmedik

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul’da birinci parti olduklarını ve İstanbul halkının yüzde 70’inin AK Parti’ye en az bir defa oy verdiğini kaydetti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Biz İstanbul’u kaybetmedik
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Biz İstanbul’u kaybetmedik
GİRİŞ 08.07.2021 20:14 GÜNCELLEME 08.07.2021 20:14

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından geleneksel hale gelen Anadolu Sohbetleri programının konuğu AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu. 

“GAZETECİLERE YAPILAN SALDIRILARI KINIYORUZ”

Sohbet toplantısında konuşan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan konuşmasının başında gazetecilere yapılan saldırıları kınadı. Burhan son olarak Almanya’da Erk Acarer’e yapılan saldırıyı kınadığını ifade etti. Gazetecilere yapılan saldırıların kabul edilemez olduğunun altını çizen Burhan, bu konuda önlemlerin arttırılmasını istedi.

KABAKTEPE: “AYD’YE TEŞEKKÜR”

Anadolu Sohbetlerine konuk olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Anadolu Yayıncılar Derneği’nin davetine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kabaktepe “gazetecilere yapılan saldırıları kabul etmiyoruz” dedi.

“İSTANBUL’U KAYBETMEDİK”

Kabaktepe, İstanbul’da birinci parti olduklarını ve İstanbul halkının yüzde 70’inin AK Parti’ye en az bir defa oy verdiğini kaydetti. Kabaktepe: “Biz 2023 seçiminde bunun yüzde 60’ını hedef olarak belirledik. Yani İstanbul’da yüzde 60 artı 1 oy alacağız 2023 seçiminde. Yani AK Parti’ye en az 1 kere oy vermiş yüzde 70’in, yüzde 60’ını. AK Parti teşkilatlarımızda Türkiye’nin 81 ilinden kardeşlerimiz var, Doğu’dan var, Güneydoğu’dan var, Kürtler var, Araplar var, Lazlar var. Biz bu kesimler arasında birinci partiyiz.

İSTANBUL İÇİN NE ÜRETTİNİZ?

Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir’in yaptığı toplu açılış törenlerinde yol açılışını kaldırım açılışı gibi açılışların kendilerine komik geldiğini belirtti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açılışlarının çoğunun, rahmetli Kadir Topbaş zamanında yüzde 90 oranında tamamlandığını kaydederek balon belediyecilik yapıldığını söyledi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BÜTÇESİNİ DÜŞÜRDÜLER

Kabaktepe “ İstanbul’un en büyük sıkıntılarından birinin kentsel dönüşüm olduğunu kaydetti. Kabaktepe ” İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm alanında bütçeyi kıstığına dikkat çekti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?