CHP'li Kaftancıoğlu'nun 'Kurban' ikiyüzlülüğü ortaya çıktı!

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul Vakfı'nın Kurban bağışı duyurusunu yaparak, ''Kurban bağışlarınız ayrısız, gayrısız 16 milyon İstanbulluya ulaşsın'' paylaşımı yaptı. Çok geçmeden Kaftancıoğlu'nun ikiyüzlülüğü ortaya çıktı.

CHP'li Kaftancıoğlu'nun 'Kurban' ikiyüzlülüğü ortaya çıktı!
CHP'li Kaftancıoğlu'nun 'Kurban' ikiyüzlülüğü ortaya çıktı!
GİRİŞ 17.07.2021 02:18 GÜNCELLEME 17.07.2021 07:59
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Vakfı’nın Kurban bağışlarını toplayacağına yönelik duyurusunu “Kurban bağışlarınız ayrısız, gayrısız 16 milyon İstanbulluya ulaşsın diyorsanız eğer” diyerek duyurdu.

Bu paylaşımı alıntıladıktan sonra Kaftancıoğlu’nun 13 Ekim 2013 tarihinde “Benim bayram kartım da bu!” dediği ve Kurbanlıkları “asmayın, kesmeyin, besleyin, diren koyun” dediği ve görselini paylaştığı ileti sosyal medyadan paylaşılmaya başlandı. Sosyal medya kullanıcıları Kaftancıoğlu’nun Kurban bağışı duyurusunun ikiyüzlü bir yaklaşım olduğu yönünde yorumlar yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Vakfı'nın Kurban bağışlarını toplayacağına yönelik duyurusunu alıntıladı. Kaftancıoğlu duyuruyu, "Kurban bağışlarınız ayrısız, gayrısız 16 milyon İstanbulluya ulaşsın diyorsanız eğer" diyerek duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI: KAFTANCIOĞLU'NUN KURBAN İKİYÜZLÜLÜĞÜ

İmamoğlu'nun sosyal medya duyurusunda, "İstanbul Vakfı'mıza yapılan her bağış ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarında bayram oluyor. Kurban bağışlarını vakfımızın web sayfasından kolaylıkla yapabilirsiniz" ifadeleri bulunuyordu.

Bu paylaşımı alıntıladıktan sonra Kaftancıoğlu'nun 13 Ekim 2013 tarihinde "Benim bayram kartım da bu!" dediği ve Kurbanlıkları "asmayın, kesmeyin, besleyin, diren koyun" dediği ve görselini paylaştığı ileti sosyal medyadan paylaşılmaya başlandı. Sosyal medya kullanıcıları Kaftancıoğlu'nun Kurban bağışı duyurusunun iki yüzlü bir yaklaşım olduğu yönünde yorumlar yaptı.

YORUMLAR 107
  • istanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi kendisi domuz yemeyi tercih ettiği için ..
    Cevapla
  • Fatih torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Cananyan gezidede çakallarına Diren diye komut verdi onlarda direndi bizlerde derslerini verdik.
    Cevapla
  • Niyazi Koyuncu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların suratların. Belli zaten ne oldukları.
    Cevapla
  • Oyunbozan 2 yıl önce Şikayet Et
    Size yapılan bağışlar rakı masalarında meze olur anca
    Cevapla
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    İki yüzlülüğün ve utanmazlığın tavan yapmış hali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı