Konya'daki katliamla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da aynı aileden 7 kişinin evlerinde öldürülmesiyle ilgili, "En kıymetli varlığımız Türk-Kürt kardeşliğidir. Halkımızın kardeşliğini bozma çabanıza kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi.

GİRİŞ 31.07.2021 17:25 GÜNCELLEME 31.07.2021 17:29
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, "Konya'dan korkunç bir katliam haberi aldık. Konu çok hassas olduğu için, detaylar netleşmeden konuşmak istemedim. Abdüllatif Şener beyin başkanlığındaki heyetimiz bölgede. Tespitler paylaşılacaktır. Yine de ileride olabilecek yeni provokasyonlarla ilgili düşüncelerimi paylaşayım. En kıymetli varlığımız Türk-Kürt kardeşliğidir. Ülkemizin çok yükü var biliyorum; kardeş olanların beli bükülür, gönlü bükülmez. Kendini derin devlet olarak görme gafletine düşen çetelere sesleniyorum: Halkımızın kardeşliğini bozma çabanıza kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu ülkenin geleceği için mücadele edecek milyonlarca Kuvay-i Milliyeci, vatansever var. Bu ülkeyi sokakta bulmadık biz. Bu iktidar da yolcudur. Ancak devletimiz bakidir ve devletimizi tüm kurumlarıyla birlikte yeniden ayağa kaldıracağız. Kardeşçe yaşadık ve yaşayacağız" açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR 17
  • Harun Yusuf Nuhhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroglu nereli tabiki cıgırkanlıgını yapacak ama gerceklerle yapki, bir deger kazan yoksa eriyip bittin
    Cevapla
  • Mardinli 2 yıl önce Şikayet Et
    bence chpkk nın işi
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    eger bunu hdp lilere söylese derimki helal sana hdp resmen kürt milliyetçiliği siyaseti yapıyor yani Kürtleri Türklerle düşman etmek istiyor. hdp nin amacı iç çatışmadır diye bunu hdp ye söylese chp ye brava .
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakır Annelerine git, onları bağrına bas, helallik iste, özür dile, anaların ellerini öp, ayaklarına kapan ki söyleyecek sözün olsun. Bu aklı sana çevrendeki bölücüler vermez.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Gölge etmese yetecek....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı